dinsdag, maart 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenProgrammaboekje finaledag LeidenAmateurVoetbal.nl

Programmaboekje finaledag LeidenAmateurVoetbal.nl

-

LeidenAmateurVoetbal sluit het seizoen komende aterdag af met alweer de zevende finaledag. Dit seizoen is RCL in Leiderdorp de gastheer. Een bomvol programma staat vast en uiteraard hoopt het bestuur van de Leiderdorpse club en onze redactie dat er een massale opkomst is om zo met zijn allen het seizoen uit te blazen.

In de ochtend en een gedeelte van de middag heeft RCL diverse activiteiten met onder meer ouders versus spelers, een seniorentoernooi, de Penaltybokaal en nog veel meer. In de ochtend begint ook de eerste editie van de Mini Rabobank LAV Cup. Dit met dezelfde deelnemers als bij de grote versie van dezelfde Cup. RCL, UVS en Ter Leede gaan uitmaken wie zich de beste mag noemen van het toernooi. Traditiegetrouw komen ook de beste spelers van de regioclubs aan de beurt in een onderlinge (verkorte) wedstrijd. Aan de hand van de spelersklassementen die na komend weekend een eindstand kennen, worden keuzes gemaakt. Per club wordt de beste speler uitverkoren, aangevuld met topschutters uit de regio (uitgezonderd tweede en derde divisie en hoofdklasse). De teams staan onder leiding van een aantal topcoaches! De finalewedstrijden van de Rabobank LAV Cup staan onder leiding van een top arbitraal trio. Na de prijsuitreiking volgt aansluitend een feestavond. Lekker keuvelen over het voorbije seizoen, vooruitblikken, lol hebben en contacten leggen. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje. Iedereen die goed gemutst is, is van harte welkom!! De komende tijd volgt nog nadere informatie en de clubs zullen nog op persoonlijke titel worden uitgenodigd. Spelers, trainers, bestuursleden en voetbalfans: we rekenen op een heerlijke slotdag samen!

Ter Leede-UVS is het eerste duel in de Rabobank LAV Cup finale. Daarna speelt RCL eerst tegen de verliezer (bij gelijke stand Ter Leede-UVS wordt er geloot!) Tenslotte dus RCL tegen de Sassenheimers of Leidenaren.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read