Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Rabobank LAV Cup, 27 maart: drie afsluitende duels in de kwartfinale

Drankenhandelleiden artikelbanner
Duke of Oz artikel

Al zes ploegen plaatsten zich eerder voor de halve finale van de Rabobank LAV Cup (UVS, Lugdunum, Meerburg, Foreholte, Ter Leede (res.) en VV Oegstgeest). Dinsdagavond worden de laatste drie kwartfinales afgewerkt. Daarna gaat hét regionale voetbaltoernooi richting de ontknoping.

RCL ontvangt vanavond om 20.00 uur ASC. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Van Polanen. Op papier is de Leiderdorpse tweedeklasser sterker, aangezien de ploeg op een hoger niveau speelt. Maar de Oegstgeestenaren kunnen als derdeklasser zomaar verrassen. In poule D eindigde de ploeg van trainer Mo Bougrine namelijk knap als tweede achter groepswinnaar Kagia. In de andere kwartfinale treft Stompwijk’92 de Leidse studentenploeg LSVV’70 (20.00 uur). Beide teams spelen in de derde klasse. De ene (LSVV) is actief op zaterdag en staat momenteel elfde, de andere (Stompwijk) speelt competitie op zondag en is terug te vinden op de vierde plaats. Welk team toont zich de sterkste? Een zaterdag- of zondagclub? Scheidsrechter Van der Ploeg leidt de wedstrijd. Datzelfde doet arbiter Sinke vanavond om acht uur bij FC Rijnvogels 2-Voorschoten’97 (za). De Katwijkers wonnen twee jaar terug het toernooi, toen nog onder de naam Koetshuis Cup. De tweedeklasser uit Voorschoten is er op gebrand ver te komen. De ploeg lijkt in 2C de smaak te pakken te hebben inmiddels. Een leuk potje op de Kooltuin lijkt welhaast een zekerheidje.

Zie voor meer informatie over vervolg toernooi:  http://www.leidenamateurvoetbal.nl/2018/lav-cup/rabobank-lav-cup-informatie-en-schema-per-8-maart-2-2/

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 

HOOFDSPONSOR:

 

SUBSPONSOR:

 

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten