Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

TAVV heeft nieuwe hoofdsponsor binnen

Drankenhandelleiden artikelbanner
Rumling bouw artikel

De sponsorcommissie van TAVV is verheugd om bekend te kunnen maken dat afgelopen weekend overeenstemming is bereikt met een nieuwe hoofdsponsor. Rodenburg Transport BV zal met ingang van aankomend seizoen (2018/2019) de nieuwe hoofdsponsor van TAVV zijn! De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar.

Rodenburg Transport BV, gevestigd op industrieterrein Bovenland in Ter Aar, is een middelgroot transportbedrijf dat een divers dienstenpakket aan te bieden heeft met stuk voor stuk een specialistisch karakter. Zo is Rodenburg o.a. gespecialiseerd in het vervoeren van voertuigen (voornamelijk caravans, campers, auto’s en trucks) van fabriek tot dealer door geheel Europa. Tevens is Rodenburg actief in transporten ten behoeve van recycling van glas, papier en kleding, kijk voor meer informatie op www.rodenburgtransport.nl

Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner

Rodenburg Transport is sinds 3 seizoenen reeds shirtsponsor van TAVV (bij het team van zoon Luuk) maar de sponsorcommissie is erg blij dat Eva en André Rodenburg deze grote stap hebben gezet en zullen samen met hen de invulling verder vormgeven.

De sponsorcommissie van TAVV wil van de gelegenheid gebruik maken om de mensen te bedanken die hun interesse hebben getoond voor of op een andere manier hebben bijgedragen aan het hoofdsponsorschap van TAVV.

Gerard Bol artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten