Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Aansluiten bij topteam in seizoen 2018-2019?

Rumling bouw artikel
Rurh gold artikelbanner

Het voetbalseizoen is recent afgesloten en we gaan even genieten van rust en vakantie. Achter de schermen is ons team echter al druk doende met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In de loop van augustus zal er weer vrijwel dagelijks nieuws zijn via onze populaire regionale voetbalwebsite. Ons team blijft in tact en een ieder heeft het nog steeds naar zijn/haar zin en draagt graag bij aan een uniek product voor de regio Leiden. Daar zijn wij blij mee. Toch kunnen we zeker nog handen gebruiken om zodoende nog professioneler te werk te kunnen gaan en het platform te bieden voor veel regionale voetbalclubs tussen de hoofdklasse en vierde klasse.

Ons team is op zoek naar:

·         Verslaggevers (enige affiniteit met amateurvoetbal gewenst)

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner

·         Fotografen

·         Cameraman/vrouw

Diverse collega’s kwamen door ervaring op te doen via onze springplank al terecht in de journalistieke wereld! Ons team is divers, niet gebonden aan leeftijd en zowel heren als dames zien wij graag aan boord komen.

Wij staan ook open voor andere vormen van support! Bij interesse mail dan even naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ons team zal je met open armen ontvangen..

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten