dinsdag, maart 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenAansluiten bij topteam in seizoen 2018-2019?

Aansluiten bij topteam in seizoen 2018-2019?

-

Het voetbalseizoen is recent afgesloten en we gaan even genieten van rust en vakantie. Achter de schermen is ons team echter al druk doende met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In de loop van augustus zal er weer vrijwel dagelijks nieuws zijn via onze populaire regionale voetbalwebsite. Ons team blijft in tact en een ieder heeft het nog steeds naar zijn/haar zin en draagt graag bij aan een uniek product voor de regio Leiden. Daar zijn wij blij mee. Toch kunnen we zeker nog handen gebruiken om zodoende nog professioneler te werk te kunnen gaan en het platform te bieden voor veel regionale voetbalclubs tussen de hoofdklasse en vierde klasse.

Ons team is op zoek naar:

·         Verslaggevers (enige affiniteit met amateurvoetbal gewenst)

·         Fotografen

·         Cameraman/vrouw

Diverse collega’s kwamen door ervaring op te doen via onze springplank al terecht in de journalistieke wereld! Ons team is divers, niet gebonden aan leeftijd en zowel heren als dames zien wij graag aan boord komen.

Wij staan ook open voor andere vormen van support! Bij interesse mail dan even naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Ons team zal je met open armen ontvangen..

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read