Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuwe businessclubleden bij Leidenamateurvoetbal.nl blijven welkom

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

Ook de voorbije weken is er, achter de schermen, hard gewerkt aan de toekomst van Leidenamateurvoetbal.nl. Achterover leunen is immers geen optie. Natuurlijk staat het lopende seizoen in de schijnwerpers, maar ons team kijkt en handelt ook al naar de toekomst. In september 2017 werd de Businessclub LAV opgericht en dat leverde al ras enkele aanmeldingen op. Onder de noemer ‘goed voorbeeld doet volgen’ ging de bal verder rollen en dit heeft tot uitbreiding geresulteerd.Het heeft er toe bijgedragen dat ons team verder kon met de werkzaamheden en daar waren/zijn wij super blij mee.

Uiteraard staat de deur open voor meer partners zodat de werkzaamheden verder kunnen worden geprofessionaliseerd en we ook een waarborg hebben voor de toekomst. Dit in het belang van het regionale voetbal! Mocht uw bedrijf aanhaken dan kan er al worden mee gelift op onze eerste avond van de Businessclub dit seizoen op 18 januari 2019!! In maart 2019 volgt er een uitje voor de businessclub en daar kan uw bedrijf ook bij zijn. Overigens kunnen ook particulieren zich aanmelden als partner van deze club. Voor informatie mail gerust naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl dan neemt een van onze medewerkers z.s.m. contact op. Samen de toekomst in ?

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten