Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voetbalacademie Talentontikkeling en Begeleiding en VV Leiden slaan handen ineen

Duke of Oz artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

De Voetbalacademie Talentontwikkeling en Begeleiding gaat in samenwerking met voetbalvereniging V.V. Leiden vanaf woensdag 4 April elke woensdagmiddag gratis sporten en spellen aanbieden aan kinderen van basisscholen uit de wijken Mors, Stevenshof en Zuidwest. Bij de buitenschoolse activiteiten kunnen de kinderen na schooltijd, op vrije middagen en in de vakanties terecht. Het uitgangspunt is hoogwaardige opvang aanbieden waarbij de persoonlijke benadering centraal staat. We werken zoveel mogelijk samen met partners om een aantrekkelijke aanbod te kunnen bieden van activiteiten. Op deze manier willen we ook graag voor de ouders wat drukte en geregel weg nemen.  V.V. Leiden heeft een perfecte locatie voor jongeren en kinderen om te komen sporten. V.V. Leiden ligt centraal gelegen tussen de omringende wijken.

Samen in beweging

In deze tijd staat het bewegen van kind onder druk door de computers, Playstations, en noem maar op. Door dit project krijgen kinderen extra kans om lekker te sporten en bewegen en wordt basis gelegd voor plezier en groei van de vaardigheid en dus meer zelfvertrouwen.  In de politiek zie je ook steeds meer beweging om het sporten te stimuleren, dit project is daar een mooi instrument voor.

Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Adviezen

Durf buiten de lijntjes te treden. Het gaat er niet alleen om kinderen te laten spelen om gezond te blijven, het moet gaan over de algemene ontwikkeling, niet alleen over tegengaan van obesitas. Prikkel ze om creatief te zijn. Ontwikkel een visie op de relevantie van buiten spelen, met wat ons betreft de focus op natuur. ‘ En nog veel belangrijker: blijf de route onder de aandacht brengen bij nieuwe generaties kinderen en buurtbewoners, bijvoorbeeld tijdens de lessen op school, schoolkranten en activiteiten.

Als u nog vragen hebt of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze contactpersoon. Dit is Pau Coll Reig. Tel: 06 23 66 22 64 of anders graag een e-mail sturen naar info@voetbalacademietob.nl

Voetbalacademie Talentontwikkeling en Begeleiding
Bosdreef 29
2352 BC Leiderdorp
Tel: +31 (0)6 236 62 264

www.voetbalacademietob.nl

info@voetbalacademietob.nl

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten