Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

VoetbalQuiz aanstaande bij SJZ in Zoeterwoude

Brasserie Park
Duke of Oz artikel

Op vrijdag 16 maart wordt er in de kantine van sportpark Haasbroek een VoetbalQuiz gehouden. 80 vragen uit 8 categorieën zullen voorbij komen. Onder meer Betaald Voetbal, Buitenlands Voetbal, WK & EK, Amateurvoetbal, SJZ & de Regio zijn de onderwerpen.

Er wordt gespeeld in koppels, deelname is vanaf 16 jaar. Het is verplicht vooraf in te schrijven. Dit kan door een e-mail te sturen naar: sjzvoetbalquiz@gmail.com. Onder vermelding van beide namen. De kosten van deelname zijn EUR 5,00 per koppel (te voldoen bij binnenkomst).

De Voetbal Quiz start om 20.30 uur en zal eindigen rond de klok van 23.00 uur. Er is plek voor maximaal 50 koppels, wacht dus niet te lang met inschrijven. Ook niet-leden van SJZ mogen meedoen. De inschrijving sluit op maandag 12 maart. Bij binnenkomst is er koffie/thee en er zijn een aantal prijzen te winnen. Schrijf je nu meteen in!

Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Brasserie meelfabriek
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten