Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorschoten ’97 en de Hartstichting slaan de handen ineen 

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

Voorschoten ’97 wil haar leden een zo gezond mogelijke omgeving bieden voor de sportbeoefening. Een goede gezondheid is tenslotte de basis voor plezier en prestaties. Daarom werken de Voorschotenaren sinds dit seizoen samen met de Hartstichting, een organisatie die zich al meer dan 50 jaar inspant voor gezond leven in ons land. De officiële aftrap voor deze unieke samenwerking vond plaats op zaterdag 3 februari jl. na de verloren thuiswedstrijd tegen Die Haghe. In de businessclub, waar heel toepasselijk de gezonde hapjes van hand tot hand gingen, gaven de directeur van de Hartstichting, de heer Floris Italianer (rechts op foto) en de voorzitter van Voorschoten, de heer Ton van Emmerik (links op foto), een toelichting op de gezamenlijke activiteiten en werd het contract ondertekend. Leuke bijkomstigheid in deze was dat de directeur van de Hartstichting nog een verleden heeft in Voorschoten en zelfs nog een aantal bekenden tegenkwam.

Nieuwe sponsoractie

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

Belangrijk onderdeel van de samenwerking is een nieuwe sponsoractie. Voorschoten ’97 gaat haar leden, bedrijven en organisaties interesseren om als sponsor deel te nemen in dit bijzondere maatschappelijke project. Vanaf 50 euro kan iedereen voor drie jaar de club en een fantastisch goed doel steunen. Er zijn diverse sponsorpakketten ontwikkeld, te vinden op www.voorschoten97.nl/actiehartstischting.
Van iedere euro gaat 25 cent direct naar de Hartstichting. De rest van de sponsorbijdrage is bestemd voor Voorschoten ’97. Dit geld komt ten goede aan de voetballende jeugd, het seniorenvoetbal en de broodnodige renovatie van de kleedkamers. Er komen voor deelnemers aan deze sponsoractie diverse leuke activiteiten met de selectiespelers, sponsors en de Hartstichting.

Hartstichting zichtbaar aanwezig

De Hartstichting is zichtbaar aanwezig op en rond het hoofdveld van Voorschoten ’97, onder meer via het shirt van de zaterdagselectie. Het sportterrein is grotendeels zo rookvrij gemaakt dat jongeren tijdens het sporten niet meer met roken in aanmerking komen. Er zijn ook steeds meer gezonde producten te koop in het clubhuis. Leden worden ook gestimuleerd om er een gezonde en actieve leefstijl op na te houden. Op het sportcomplex zijn twee AED’s aanwezig voor directe inzet in geval van het optreden van een hartstilstand.

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten