Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Vrijdag 25 mei: Sportdag Sport@Gading/RCL

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie Park

Op 25 mei organiseert Sport@Gading (Gemiva) i.s.m. voetbalvereniging RCL de Sportdag Sport@Gading/RCL in Leiderdorp. Tijdens deze dag beleven zo’n 100 deelnemers een sportieve dag. In de ochtend staan verschillende oefeningen op het programma, waarbij de coördinatie wordt gestimuleerd. In de middag is er een toernooi met verschillende sport/spelvormen. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Sport@Gading is een sportlocatie onder in Leiderdorp waar mensen met een lichamelijke handicap of niet-aangeboren hersenletsel terecht kunnen om te sporten. Voetbalvereniging RCL is opgericht in 1926 en heeft sinds 2 jaar een G-voetbalteam voor kinderen van 6 tot 16 jaar. Wekelijks wordt er enthousiast getraind en een paar keer per jaar doen zij mee aan een voetbaltoernooi.

De Dirk Kuyt Foundation en Fonds 1818 sponsoren deze dag. Op de site van de Dirk Kuyt Foundation staat de sportdag ook vernoemd: https://www.dirkkuytfoundation.nl/evenementen/

 

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

One Comment

 1. Ger Rijsbergen

  25 mei 2018 at 15:16

  Namens de Dirk Kuyt Foundation bij de sportdag geweest, was top!
  Alle sporters, jong en ouder, hebben genoten van de aangepaste spelvormen.
  Vanwege de warmte moest iedereen in de gaten worden gehouden maar de inzet was er niet minder om!
  Iedereen had een grote lach op het gezicht, mooi initiatief.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten