Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

vv Katwijk organiseert benefietwedstrijd voor Sander Molenaar

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

De huidige selectie van vv Katwijk organiseert vanavond een benefietwedstrijd om teammanager Sander Molenaar en zijn familie een hart onder de riem te steken. De oud-speler van de club is momenteel ernstig ziek. Het initiatief komt mede van voormalig teammanager Karim Hajji en een aantal supporters.

Het duel van twee keer dertig minuten begint om 18.45 uur en gaat tussen het huidige team en een ploeg die bestaat uit een mix van oud-spelers van vv Katwijk, DOTO, Deltasport en ASWH. Tijdens de rust van de benefietwedstrijd speelt Katwijk JO10-1 en JO10-2 tegen de talenten JO9 van Feyenoord. In het team van Feyenoord spelen Luka en Dani Molenaar, de twee zoons van Sander en Daniëlle.

,,Tijdens deze avond zal er ook stilgestaan worden bij een ieder die ook strijdt tegen deze vreselijke ziekte of die hier mee te maken heeft gehad”, is de lezen op de clubwebsite van vv Katwijk. ,,Wij vragen iedereen om samen met ons voor de wedstrijd een witte ballon op te laten stijgen. Deze ballonnen staan symbool voor een ieder die strijd tegen kanker. Vanaf 18.00 uur wordt er een heerlijk patatje aangeboden.”

Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

De opbrengst van deze avond schenkt de club aan Stichting Juul. Die stichting heeft als doel heeft om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker.

Meer informatie? Neem dan via e-mailcontact op met Karim Hajji: k.hajji1973@hotmail.com.

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten