Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zaterdag 9 juni: SERA Software Toernooi bij S.V. ARC

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Zaterdag 9 juni 2018 is het weer zover, dan staat het jaarlijkse SERA Software Toernooi bij S.V. ARC weer op het programma! Dit jaar zal er naast het toernooi voor de heren van de overige seniorenteams, ook voor de dames weer een toernooi worden georganiseerd. Bij het toernooi staat gezelligheid en sportiviteit voorop, we hopen uiteraard weer op een uitgebreid deelnemersveld zodat we er een prachtige dag van kunnen maken. Na afloop van het toernooi staat er wederom een barbecue en de traditionele feestavond gepland in de kantine van S.V. ARC.

INSCHRIJVING

Men kan zich inschrijven door een mail te sturen naar seratoernooi@gmail.com. Daarbij ontvangen we graag de volgende gegevens van de deelnemende teams:

Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

– Naam club
– Elftalnummer
– Klasse waarin het team dit seizoen actief is
– Naam contactpersoon (aanvoerder/trainer)
– Mailadres contactpersoon
– Telefoonnummer contactpersoon

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 120,- per deelnemend team. Hiervoor krijgt het team eetpakketten bij de barbecue voor de deelnemende spelers en uiteraard toegang tot de aansluitende feestavond in de kantine. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL34RABO0301629188 ter name van Sportvereniging ARC, onder vermelding van “SERA Toernooi 2018 (TEAMNAAM)”.

Graag ontvangen wij zo snel mogelijk een reactie. Je krijgt een bevestiging van ons zodra we de inschrijving binnen hebben en de deelname aan het toernooi is vastgelegd. Graag ontvangen wij ook een reactie wanneer jullie dit jaar niet zullen deelnemen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 12 mei 2018!

Voor eventuele vragen kan je altijd contact opnemen met één van de organisatoren via dit mailadres of onderstaande telefoonnummers:

Sjors Stuurman: 06-83240551
Koen Helder: 06-14864850

Daarnaast houden wij je op de hoogte via de website van het SERA Software Toernooi (http://www.seratoernooi.nl/), de website van SV ARC (https://www.svarc.nl/) en onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/seratoernooi/?ref=br_rs) waar de komende maanden meer informatie op zal worden gepubliceerd omtrent het toernooi.

Met sportieve groet,

Sjors Stuurman
Koen Helder

Toernooicommissie S.V. ARC

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten