Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ton en Julian Jenner strijken neer bij ambitieus FC Boshuizen

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

Ton en Julian Jenner gaan aan de slag bij FC Boshuizen. Het duo wordt verantwoordelijk voor de nieuw te vormen zaterdagtak en wil de club helpen om het jeugdvoetbal weer van de grond te krijgen aan de Boshuizerkade. Voorzitter Joop von Oven: ,,De club is al jaren bezig om toppers op te leiden en we doen het al geruime tijd goed in de eerste klasse. Aan de hoofdklasse is al eerder geroken en naar dat niveau willen we op zeker moment weer toegroeien. Maar dat is niet het enige speerpunt. De club moet weer een echte familieclub worden en met de expertise en de ambitie van de Jenners hebben wij er het volste vertrouwen in dat we weer stappen gaan maken. Met jeugd erbij, in alle leeftijdscategorieën,  willen we aan een gezonde toekomst werken. Vader en zoon Jenner hebben bewezen niet enkel oog te hebben voor talenten, maar voor hen moet het voetbal ook plezier geven aan minder getalenteerde spelers. Iedereen is welkom, jongens en meisjes. Wij zijn verheugd dat we met elkaar gaan samenwerken.”

Ton en Julian Jenner hebben een eigen Voetbalacademie en hebben grootse plannen voor de Leidse club. In koor: ,,Wij werken volgens de Wiel Coerver methode en willen hier een gedegen jeugdopleiding gaan opzetten. Creativiteit en spelplezier staan voorop. Er mag weer gedribbeld worden. We zullen een Open Dag gaan organiseren en zullen onze plannen verder gaan ontvouwen. FC Boshuizen gaat weer een club worden met aanzien. Dat is belangrijk voor deze wijk, maar ook voor de stad Leiden. Wij dragen ons steentje graag bij en gaan vol voor deze mooie uitdaging.”

Later meer…

Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten