Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Verrijkingen op de Kooltuin bij FC Rijnvogels

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Bij FC Rijnvogels heeft de tijd niet stil gestaan. In juli werd het nieuwe gedeelte van het parkeerterrein opgeleverd, gelijktijdig met de renovatie van het bestaande parkeerterrein. Een separate fietsen- en scooterstalling zorg voor een geordende situatie. Door de uitbreiding is de capaciteit nu toereikend voor 270 auto’s. De bestrating is geheel vernieuwd en duurzaam i.v.m. doorlating voor het regenwater.

Inmiddels is de kantine ook gerenoveerd en heeft een totale metamorfose ondergaan en onderscheidt zich van de ‘standaard voetbalkantine’. Er is een meer huiselijke sfeer gecreëerd en door de keuken naar achteren te verplaatsen is alles veel ruimtelijker geworden. ‘Geweldig, wat een verandering’ was de reactie van een aantal trouwe klanten. Een kijkje nemen aan de Eerste Mientlaan is geen slecht idee.

Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten