Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing FC Rijnvogels -FC ’s-Gravenzande (hoofdklasse A)+FC Rijnvogels op radio

Brasserie Park
Rumling bouw artikel

Ook in dit seizoen treffen de beide fusieclubs elkaar als oude bekenden. Het is de ouverture van een nieuw seizoen met aan beide zijden natuurlijk de veranderingen in de teams ten opzichte van de vorige competitie. Altijd benieuwd hoe de ploegen uit de startblokken komen want de eerste klap is nog steeds een (oud-Hollandse) daalder waard. Vorig seizoen ontliepen de beide team elkaar nauwelijks in kracht want de Vogels eindigden met 1 punt voorsprong op de Westlanders als zesde in de eindrangschikking. In de onderlinge duels sloeg de balans door in het voordeel van de rood-witten. De uitwedstrijd eindigde zoals deze begon met 0-0 en de wedstrijd op de Kooltuin leverde een 3-1 overwinning voor de Katwijkers op. Voor deze uitslag zou elke rechtgeaarde Rijnvogels-supporter ongezien wel een handtekening willen zetten. Hopelijk worden zij in de eerste thuiswedstrijd door de beide teams op een leuke pot voetbal getrakteerd waarvan op voorhand over de uitslag nog geen enkele voorspelling is te doen. Vorig seizoen kenden de bezoekers een valse start op eigen veld tegen SteDoCo (0-3). De kustbewoners kwamen uit niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zwaluwen Vlaardingen.

Resultaten oefenwedstrijden FC Rijnvogels:

FCR-Katwijk 2-1 (Jan de Bruin, Max van Steen)

Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

FCR-Quick 0-2

FCR-VVSB 0-1

FCR-Olympia 6-0 (Max van Steen 3, Jaap van Duijn, Romano van der Stoep, Arie de Vreugd)

IJsselmeervogels-FCR 4-0

Legmeervogels-FCR 0-4 (Romano van der Stoep, Dirk-Jan van der Oever 2, Robbin van Dijk)

FCR-Be Quick ’28 5-1 (Chadion Melfor, Romano van der Stoep, Ricardo van der Vlugt, Luuk Slegt, Roy van Leeuwen)

Vanavond tussen 18 en 19 uur te beluisteren bij Sleutelstad FM: het sportprogramma Sport071 met een eerste bijdrage van het seizoen door Remco Mentink namens LeidenAmateurVoetbal.nl. De gasten zullen zijn: trainer Jimmy Simons en aanvaller Max van Steen van FC Rijnvogels. Luistertip!! Ether: 93.7 FM, kabel 102.4 FM.

 

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten