Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuws uit de keuken van TAVV

Rurh gold artikelbanner
Brasserie Park

Uiteraard is ook TAVV volop bezig met de voorbereidingen op de tweede seizoenshelft. De Ter Aarders oefenden afgelopen zaterdag en wonnen ruimschoots van VV Tricht (zie uitslagen oefenduels). Van de Technische Commissie ontving onze redactie de nodige nieuwtjes m.b.t. de hoofdmacht en die worden uiteraard gedeeld.

Oefenprogramma is als volgt:

20-1: TAVV 1 – CSW

Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

23-1: TAVV 1-Nieuwkoop

Helaas moet Youri Looyestijn toch onder het mes voor zijn knie. Woensdag 24 januari zal de operatie plaats vinden. Al aan het begin van het seizoen raakte de ex-speler van ARC en Voorschoten’97 geblesseerd.

Zaterdag 1 juni 2019 bestaat TAVV 70 jaar. Dit zullen we die dag groots gaan vieren. Binnenkort zal er een feestcommissie worden samengesteld waarna de voorbereidingen kunnen plaatsvinden.

Keeperstrainer Bert van Wijk zit in 2018 25 jaar in het vak. Samen met TAVV zal hiervoor een speciale keepersdag worden georganiseerd voor alle keepertjes in de gemeente Nieuwkoop. Binnenkort worden de datum en meer informatie bekend gemaakt.

Chiel Scholte

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten