Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Randy Verwoerd over VELO-TAVV (1-1)

Drankenhandelleiden artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Tweede klasse C (zaterdag)- De competitiestart van TAVV was nog alleraardigst met een zege op Te Werve, maar daarna ging het driemaal mis. Gisteren lagen er nieuwe kansen voor de ploeg van Frenk van der Kleij op bezoek bij VELO. Een op voorhand als ‘zware kluif’ betiteld duel, maar de Ter Aarders kregen het voor elkaar om een punt te pakken in Wateringen. Remco Mentink sprak na afloop met middenvelder Randy Verwoerd, hier te beluisteren:

Een korte analyse van trainer Van der Kleij: ,,De voorbije weken liepen we wat deuken op en het was zaak om onszelf weer te herpakken. Punten zijn uiteraard altijd goed voor het zelfvertrouwen en ik ben va mening dat we het goed hebben gedaan tegen VELO. Zij mochten komen en de bal hebben. Wij bleven compact spelen, ook na de 1-0. Dat frustreerde de tegenstander en daardoor gingen zij gehaast spelen en fouten maken. In de tweede helft kregen we daardoor wat meer ruimte en uiteindelijk maakten we een goede goal. In de slotfase was het een kwestie van overleven, maar dat is gelukt. De groep verdient een compliment. Zeker Edwin Pieterse, onze doelman. Hij heeft ons op de been gehouden. Een tegenstander als VELO ligt ons wel. Zij willen verzorgd voetbal spelen en dat konden wij ontregelen.”

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten