Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

UVS houdt vertrouwen in duo Roodakkers-Kralt

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Steef Roodakkers en UVS hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste jaar bij de tweedeklasser en kwam afgelopen zomer over van FC Boshuizen. Ook zijn assistent Berry Kralt blijft nog een seizoen actief op de Kikkerpolder.

,,De spelersgroep, technische commissie en het bestuur zijn positief over de huidige samenwerking en hebben veel vertrouwen in Roodakkers en Kralt. De trainer en zijn assistent hebben aangegeven naar volle tevredenheid samen
te werken met de overige leden van de technische staf en het bestuur en zich thuis te voelen binnen de UVS-organisatie. Alle reden om de samenwerking te verlengen”, aldus de Leidse club, die zich eerder voor volgend seizoen versterkte met verdediger Mart Spierdijk (FC Rijnvogels) en aanvaller Isi Adima (RCL).

Roodakkers, die voor zijn periode bij FC Boshuizen trainer was bij onder meer SJC en VVSB, staat met UVS momenteel zevende in de competitie. Aanstaande zaterdag gaan hij en zijn ploeg op bezoek bij nummer zes Honselersdijk.

Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Voor volgend seizoen

Foto: UVS

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten