Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Valken’68 gaat op zoek naar nieuwe trainers

ALV artikelbanner
Rumling bouw artikel

Valken ’68 en de trainers Arie van Duijn en Jaco van Staalduinen hebben in gezamenlijk overleg besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Van Duijn is nu 2,5 jaar als hoofdtrainer werkzaam op t’ Duyfrak en Jaco van Staalduinen is zelfs bezig aan zijn 6e seizoen als assistent trainer en trainer van het 2e elftal. Van Duijn: ,,Drie jaar Valken ’68 is genoeg.” Ook Van Staalduinen beseft dat er een einde komt aan een mooie periode en dat Valken ’68 toe is aan een nieuw gezicht voor de groep: ,,Zes jaar is een mooie en succesvolle tijd geweest die me veel heeft gebracht.” Vincent Zandbergen voegt hier namens de technische commissie van Valken ’68 het volgende aan toe: ,,We hebben veel gesprekken gevoerd en veel geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat we toe zijn aan twee nieuwe gezichten voor de groep.”

We willen beide trainers heel veel succes wensen in hun verdere trainerscarrière en in een mooie afloop van dit seizoen voor beide elftallen.

Hans van Vliet, TC

Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten