Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Valken’68 geeft nu een helft niet thuis (inclusief podcast)

Rurh gold artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Tweede klasse C (zaterdag)- Arie van Duijn was bepaald niet mals in de rust van Honselersdijk-Valken’68. De trainer van de Valkenburgers had zich geërgerd aan de lankmoedigheid van zijn ploeg in het eerste bedrijf. ,,Geen strijd, beleving, de juiste drive en noem het maar op. We hebben na vorige week bij Die Haghe uit (2-0 verlies) gesproken over hoe het anders kan en moet en dan zie je daar in een eerste helft niets van terug. Afspraken werden niet nagekomen en daar kan ik als trainer slecht tegen. Dus daar was ik boos over en ik heb met deuren gegooid, ja. Gelukkig was de boodschap na de rust niet aan dovemansoren gericht, maar het leverde helaas geen drie punten op. Wel ben ik meer tevreden over de tweede helft.”

Honselersdijk, dit seizoen beduidend beter voor de dag komend dan vorig seizoen, kwam voor de pauze op 1-0. Na rust maakte de ingevallen Matthias van Beelen spoedig gelijk, maar de thuisploeg kwam toch weer op voorsprong. Valken’68 toonde veerkracht via Arjan Haasnoot en zo leverde de uitbeurt alsnog een punt op. De veel scorende verdediger bewees daarmee maar weer eens zijn waarde. Bij 2-2 bleef het en daardoor blijft Valken’68 derde op de ranglijst, maar heeft het nog wel een wedstrijd tegoed.

Basisopstelling Valken’68: Van der Nagel, Van Duijn, De Mooij, Haasnoot, Redel, J.van der Plas, Kuijt, Langeveld, Schaap, Van Delft, Van der Bent.

REM artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Pennenburg Loodgieterij

Remco Mentink sprak op zondag met Timo Schaap en dat gesprek is hier te beluisteren:

Brasserie meelfabriek
Henny’s rits artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten