HomeValken '68Interviews Valken’68Valken'68 geeft nu een helft niet thuis (inclusief podcast)

Valken’68 geeft nu een helft niet thuis (inclusief podcast)

-

Tweede klasse C (zaterdag)- Arie van Duijn was bepaald niet mals in de rust van Honselersdijk-Valken’68. De trainer van de Valkenburgers had zich geërgerd aan de lankmoedigheid van zijn ploeg in het eerste bedrijf. ,,Geen strijd, beleving, de juiste drive en noem het maar op. We hebben na vorige week bij Die Haghe uit (2-0 verlies) gesproken over hoe het anders kan en moet en dan zie je daar in een eerste helft niets van terug. Afspraken werden niet nagekomen en daar kan ik als trainer slecht tegen. Dus daar was ik boos over en ik heb met deuren gegooid, ja. Gelukkig was de boodschap na de rust niet aan dovemansoren gericht, maar het leverde helaas geen drie punten op. Wel ben ik meer tevreden over de tweede helft.”

Honselersdijk, dit seizoen beduidend beter voor de dag komend dan vorig seizoen, kwam voor de pauze op 1-0. Na rust maakte de ingevallen Matthias van Beelen spoedig gelijk, maar de thuisploeg kwam toch weer op voorsprong. Valken’68 toonde veerkracht via Arjan Haasnoot en zo leverde de uitbeurt alsnog een punt op. De veel scorende verdediger bewees daarmee maar weer eens zijn waarde. Bij 2-2 bleef het en daardoor blijft Valken’68 derde op de ranglijst, maar heeft het nog wel een wedstrijd tegoed.

Basisopstelling Valken’68: Van der Nagel, Van Duijn, De Mooij, Haasnoot, Redel, J.van der Plas, Kuijt, Langeveld, Schaap, Van Delft, Van der Bent.

Remco Mentink sprak op zondag met Timo Schaap en dat gesprek is hier te beluisteren: