Overeenkomst Voorschoten ’97 en fysiotherapiepraktijk Paulides en uitreiking presentatiegids

Tweede klasse Voorschoten’97
Duke of Oz artikel
ALV artikelbanner

Overeenkomst Voorschoten ’97 en fysiotherapiepraktijk Paulides

Na de wedstrijd Voorschoten’97 tegen SVC’08 hebben Ton van Emmerik, voorzitter van Voorschoten’97 en Peter Paulides van Paulides + Partners Fysiotherapie voor het seizoen 2018-2019 een nieuwe overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst houdt in dat op maandag- en donderdagavond een fysiotherapeut aanwezig is op de training. Deze fysiotherapeut verricht de herstelblessure begeleiding voor de zaterdagselectie. Daarnaast kunnen de spelers op de praktijk komen voor fysiotherapeutische zorg. Deze nieuwe overeenkomst is weer een stap voorwaarts richting het optimaliseren van het Voorschotense voetbal op prestatieniveau. Voorts zal Paulides + Partners binnenkort aan alle jeugdtrainers een presentatie “Return to Play” geven. Daarbij wordt o.m. uitleg en advies gegeven met betrekking tot een snelle en verantwoorde terugkeer in het voetbal na een opgelopen blessure. Voorschoten’97 is er trots op dat een reeds jarenlange samenwerking met Paulides + Partners Fysiotherapie uitmondt in deze uitgebreide deskundige begeleiding.

Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 

Wethouder Monique Lamers ontvangt Presentatiegids Voorschoten ‘97

Zaterdag 22 september 2018 ontving wethouder Monique Lamers van de gemeente Voorschoten het eerste exemplaar van de presentatiegids 2018-2018. De gids werd haar overhandigd door Ton van Emmerik, voorzitter van de voetbal- en atletiekvereniging Voorschoten ’97. De gemeente Voorschoten is een belangrijke gesprekpartner voor de vereniging. Dat belang wordt de komende tijd groter vanwege allerlei veranderingen in de regelgeving van de rijksoverheid. Daardoor krijgt de gemeente een grotere verantwoordelijkheid op sportgebied en de financiering ervan.

De presentatiegids heeft veel aandacht voor de sponsoren, zonder wie sporten in brede zin in Voorschoten nauwelijks mogelijk is. Voorschoten ’97 maakt op haar beurt graag reclame voor haar sponsoren, op de borden langs het hoofdveld, op de kleding en tassen van alle voetballers en haar begeleiders, in de presentatiegids en op de site van de vereniging.

De presentatiegids 2018-2019 ziet er zeer fraai uit, fullcolour met artikelen en foto’s over de selectie elftallen van de senioren en de jeugd en over de teammanagers en het wedstrijdprogramma van Zaterdag 1 en Zondag 1. Verder is er aandacht voor de samenwerking met de Hartstichting, de afdeling atletiek, de Club van 100, de Rabo-jeugddag, de voor de vereniging zo belangrijke en benodigde inzet door vrijwilligers en voor het belang van meegaan met de tijd via IT-toepassingen.

De presentatiegids 2018-2019 is aldus niet alleen een gids van Voorschoten ’97, maar is een prachtige weerspiegeling van de Voorschotense gemeenschap en ver daarbuiten. Een gids om trots op te zijn! De gids is ook in digitale vorm te lezen op de website van Voorschoten’97.

Bron: Voorschoten’97

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner