Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Campfens verlaat Warmunda met een overwinning, FC Rijnland verliest weer

Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

Derde klasse A (zondag)- Het was alweer even geleden, maar na vijf opeenvolgende nederlagen heeft Warmunda het seizoen dat toch weten af te sluiten met een overwinning. De Warmonders waren op de slotdag met 2-1 te sterk voor FC Rijnland. ,,Dat we afsluiten met een winstpartij, is mooi voor al die mensen die ons altijd gesteunde en zeker ook voor de spelers, die er altijd voor zijn blijven knokken’’, aldus Alan Campfens, die daarmee maar wat graag de aandacht wilde afleiden van zijn eigen vertrek op Het Overbos.

Drie seizoenen was de oud-(jeugd)speler van UVS, Ajax, Feyenoord en Rijnsburgse Boys, die na het zomerreces aan de slag gaat als assistent-trainer bij VVSB, daar werkzaam. ,,Het eerste jaar, in de vierde klasse nog, was natuurlijk fantastisch. We verloren de eerste twee wedstrijden, maar daarna liep het als een trein. We bleven 28 wedstrijden op rij ongeslagen, inclusief de nacompetitie, en dwongen zo promotie af. Het eerste seizoen in de derde klasse moesten we wat wennen, maar toch hebben we ons uiteindelijk (door het flinke aantal zich terugtrekkende zondagclubs hoefde Warmunda geen nacompetitie te spelen, RT) rechtstreeks weten te handhaven. En dit jaar hebben we ons opnieuw verzekerd van lijfsbehoud, met zeven of acht punten meer dan vorig seizoen. We maken progressie.’’

Tegen de Leidenaren, waar collega Edwin Kluivers na een half seizoen alweer vertrekt en plaatsmaakt voor huidig Lugdunum-keeper Kevin Wassenaar, was Brian van Noort met twee goals de gevierde man. Bij de verdediger/middenvelder werd onlangs nog gevreesd voor een ernstige knieblessure, maar die viel dusdanig mee dat Van Noort in de slotfase van het seizoen ‘gewoon’ nog in actie kon komen. Bij FC Rijnland kreeg invaller Jim Pracht in korte tijd nog twee gele, en dus een rode kaart.

Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner

 

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten