Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Lugdunum op trainingskamp in Torremolinos (deel 1)

Om goed beslagen ten ijs te komen tijdens de tweede seizoenshelft vertoeft de selectie van Lugdunum momenteel in Carihuela, Torremolinos. Er wordt natuurlijk niet alleen getraind, maar ook een oefenwedstrijden gespeeld tegen Juventud de Torremolinos.

Dinsdag 16 januari wordt er dus een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen 3e divisionist Juventud de Torremolinos. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur in het mooie en pittoreske stadion van Torremolinos, waar ook de meeste trainingen zijn gehouden op het prima onderhouden grasveld.

Juventud de Torremolinos Club de Fútbol, kortweg J.Torremolinos, speelt in de Tercera División Grupo 9  en staan momenteel in de middenmoot. Toevalligerwijs zijn hun clubkleuren ook Groen-Wit, waardoor ze plaatselijk El Ranas worden genoemd. Tijdens de oefenwedstrijd speelt Lugdunum overigens in het vertrouwde groen, omdat wij de gasten zijn. El Ranas spelen in het zwart.

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Later meer nieuws van dit trainingskamp!

Bron: Lugdunum

Note redactie: de wedstrijd om de LAV Cup tegen Voorschoten’97 stond voor vanavond gepland, maar is uiteraard komen te vervallen. Beide clubs zoeken naar een nieuwe datum. Voor 21 februari moeten de resterende wedstrijden worden gespeeld, maar bij voorkeur zsm en het liefst nog in januari.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten