Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sporting Leiden (zo) pakt door met gerichte versterkingen

Rumling bouw artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

In de Leidsche Morsch maakt men zich op voor de start met de nieuwe fusieclub Sporting Leiden. Vorige week speelde VV Leiden zich op de slotdag van de competitie veilig en daardoor zullen de zaterdag-en zondagtak volgend seizoen op hetzelfde niveau acteerden. In de voorbije weken en maanden werd al deels duidelijk hoe de selecties er uit komen te zien. In de laatste dagen heeft vooral de zondagtak de voet op het gas. Zo werd gisteren bekend dat Mo Berdai en Henk Brandt overkomen van Lugdunum. Eerder werd door Danny Maaskant (DoCoS) en Kenny Maaskant (UVS) al een krabbel gezet onder een verblijf bij de kersverse Leidse club. Inmiddels kunnen nog twee namen worden toegevoegd aan de selectie, die straks onder leiding staat van Kevin Wassenaar. Thom Ligtvoet (eerste foto) en Gökhan Yazici (tweede foto) komen over van UVS.

Daarnaast maakte de club bekend dat Trogilio Pinas blijft. De navolgende spelers gaan lager spelen: Pablo Luiten, Daaf Mink, Rob van Noort en Peter Bleijenberg (speelde de laatste tijd weer in de hoofdmacht). Jeffrey van Dijk verlaat de club en gaat spelen bij een vriendenteam van Leidsche Boys. Komende maandag, zo meldt voorzitter Wim Pikaar, volgt er nog meer transfernieuws.

Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner

 

 

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten