Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Versterkingen voor Sporting Leiden (zo): Henk Brandt en Mo Berdai

Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Fusieclub Sporting Leiden heeft voor komend seizoen weer wat versterkingen binnen. Zowel de zaterdag- als de zondagtak hebben een aantal nieuwe namen aan zich weten te binden. Lugdunum ziet twee spelers vertrekken naar de Leidse Morsch. Eerder werden Danny Maaskant, Kenneth Maaskant en Tom Ligtvoet al gestrikt.

Bron: Sporting Leiden:

Versterkingen zondag 1
Bij zondag 1 komen twee nieuwe spelers de gelederen versterken. Mo Berdai en Henk Brandt komen van Lugdunum en zullen aankomend seizoen schitteren in de Marine blauwe shirts van Sporting Leiden. Heel veel succes mannen!

Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner

Versterkingen zaterdag 2
Voor zaterdag 2 verandert er vooral veel in de technische staf. De nieuwe trainer van Sporting Leiden 2 zaterdag wordt Marcel van Ginkel. Naast een nieuwe trainer komt er ook een nieuwe verzorger. Oud-gediende en een jongen met een echte clubhart Arjan Brugmans zal volgend seizoen als verzorger de kuiten los gooien van de mannen van 2. Ook de keepers krijgen een nieuwe trainer. Voor zowel 1 en 2 zaterdag zal Patrick Koolen de keepers op een nog hoger niveau proberen te brengen.

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten