Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Warmunda blijft vrijwel zeker op de zondag voetballen

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Ook in de voorbije weken en maanden was het onderwerp van gesprek. Veel traditionele zondagclubs verkassen naar de zaterdag en de KNVB heeft het maar druk met het verwerken en herindelen van (na)competities. Bij Warmunda, zo meldde deze website al eerder, is het ook niet meer zeker of de zondag de vaste speeldag blijft. Vanmorgen zocht Leon Kortekaas van de TC contact en gaf duidelijkheid. ,,We hebben het nog niet over de langere termijn, maar voor aankomend seizoen zijn wij er 100% van overtuigd dat we nog een representatief eerste elftal op de been krijgen. Dat neemt niet weg dat onze club uiteraard open staat voor nieuwe leden op zondag. Bij ons gaan gezelligheid, humor, prestatief en recreatief voetbal hand in hand.”

Eerder was er een zelfde discussie bij SJZ en ook die derdeklasser blijft vooralsnog op zondag actief met het eerste elftal. Ondertussen werd wel bekend dat Kickers’69 overstapt naar de zaterdag. Voor de vierde klasse op de eerste speeldag van het weekend hebben zich ook Alphense Boys, SJC en FC Boshuizen ingeschreven. Zodra duidelijk is hoe de KNVB een en ander gaat verwerken, door clubs genomen beslissingen kunnen namelijk ook van invloed zijn op de reglementen in de nu geldende opzet van de nacompetitie, zal onze redactie daarover berichten. De teller van overstappende clubs staat inmiddels op vijftien verenigingen in deze regio.

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten