Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Warmunda gaat voor de zondag als speeldag

ALV artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

De voorbije weken heeft onze redactie regelmatig een up-date verzorgd van de stand van zaken bij derdeklasser Warmunda. De club was de voorbije weken druk doende om te bepalen of de club zou verkassen naar de zaterdag of dat de speeldag zondag zou blijven. Dit had alles te maken met een fors aantal spelers die noodgedwongen stoppen vanwege slepende blessures, maar ook zullen er spelers verkassen naar de eerste speeldag van het weekend om daar lager te gaan spelen. Vandaag had de club de KNVB moeten inseinen over een eventuele ommezwaai naar de zaterdag. Dat is niet gebeurd en zodoende zal Warmunda komend seizoen ook weer met het standaardelftal te bewonderen zijn op zondag.

De nieuwe trainer Ayhan Gargili: ,,Er is geen twijfel over mogelijk, we gaan ballen op zondag. Alles blijft gewoon bij het oude. We zijn nog druk bezig met versterkingen en ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. De eerste aanwinst is al binnen trouwens. Het gaat om Necmettin Imac, een 31-jarige middenvelder die nu uitkomt voor een eersteklasser in Amsterdam (AGB) en in het verleden onder contract stond bij SC Cambuur en FC Groningen. Deze week hoopt de club met meer nieuws naar buiten te komen. In elk geval zijn nieuwe leden zeker welkom. Warmunda is een leuke en warme club en het complex mag er ook zijn. Het is altijd gezellig, maar daarnaast willen we volgend seizoen ook weer iets moois neerzetten op het veld. De deur staat open in elk geval.”

 

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten