Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Warmunda heeft een nieuwe trainer in Ayhan Gargili

Brasserie VIS artikelbanner
Rumling bouw artikel

Warmunda heeft een nieuwe trainer en gaat samenwerking aan met Ayhan Gargili. Ayhan is 37 jaar jong en een  ambitieuze trainer die na 3 jaar koninklijke HFC O19 wederom de stap naar senioren gaat maken, na eerder  VVA/ Spartaan 2e klasse en Onze gezellen 4e klasse te hebben getraind. Ayhan is zeer verheugd dat hij nu als hoofdtrainer aan de slag kan gaan bij een mooie ambitieuze club als Warmunda. Ayhan zal dit gaan combineren met trainerschap bij Vitesse Arnhem.
Als voetballer heeft Ayhan Gargili een verleden bij o.a. Stormvogels/Telstar, Turkiyemspor, UTS, NFC, IJmuiden, HBC en Onze Gezellen. Warmunda is zeer verheugd en wenst hem alle succes. De nieuwe aanstaande trainer kort aan het woord: ,,Na 3 mooie jaren bij Koninklijke HFC was ik toe aan een nieuwe uitdaging en na een goed gesprek met Warmunda waren we er snel uit. Warmunda is een vereniging met spelers veelal uit eigen jeugd en wil graag verdere stappen zetten, waar ik graag aan wil gaan bijdragen. De ingezette lijn doorzetten en voor de prijzen gaan spelen! Ik kijk ernaar uit om met de spelers, staf , bestuur en de vele vrijwillegers er iets moois van te gaan maken.”

Bron: Warmunda

 

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner

 

OWN artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten