Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kagia blijft ingedeeld in district West I

Rurh gold artikelbanner
Mooi artikelbanner

Net als twee seizoenen terug zal derdeklasser Kagia uitkomen in West I. De club uit Lisserbroek had protest aangetekend tegen dit besluit, omdat men graag net als afgelopen seizoen had willen uitkomen in West 2 met meer clubs uit onze regio zoals bijvoorbeeld Lugdunum, Blauw Zwart, Zwammerdam, Alphia, VVSB en Sporting Leiden. De KNVB heeft zich de voorbije weken met het protect beziggehouden, maar heeft ondertussen laten weten dat er geen verandering in het besluit komt tot teleurstelling van de oranjehemden. Woordvoerder Mark Scholte: ,,Als club hebben we er alles aan gedaan om de indeling aan te vechten, maar het heeft niet mogen baten. We gaan ons met het eerste elftal richten op de regio Haarlem. Het is niet anders.”

Uiteraard zal onze redactie de verrichtingen wel blijven volgen van deze trouwe partner. Kagia heeft zelfs pakket A afgenomen en zal derhalve juist veelvuldig worden belicht door ons team. Nog eens de tegenstanders op een rij voor de ploeg van de nieuwe oefenmeester Rene Ras: DEM, HYS, IJmuiden, Kon. HFC, Overbos, Pancratius, SCW, Stormvogels, United DAVO, VEW, VVA/Spartaan, VVC en ZSGOWMS.

Rebel Horeca artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten