Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Cas Bolink (UDO): ,,Dit shirt wordt een collectors item, ben er trots op!”

Duke of Oz artikel
Catsanddogs artikel

Vierde klasse A (zaterdag)- ,,Ik speel al bij UDO vanaf de ukkies. Dan doet het me best wel wat als na het laatste fluitsignaal het over en uit is met deze club. Jammer dat het bij 0-0 is gebleven want we hebben zeker kansen gehad en waren toch echt de bovenliggende partij. En dan wetende dat we uit redelijk kansloos met 3-0 hadden verloren. Teleurgesteld, ja! Maar de sfeer dit seizoen was goed en we sluiten het vanavond met vast en zeker een prima derde helft af”, aldus Cas Bolink, de snelle aanvaller van UDO, na afloop van het treffen met Haagse Hout.

Er werd best fel gespeeld, ook al ging het om des keizers baard, en de uitploeg Haagse Hout zou het zeker niet cadeau geven nu ze uit de laatste vijf wedstrijden gewoon elf punten behaalden. Bolink: ,,Door een liesblessure kon ik niet in de basis starten en werd ik ruim dertig minuten voor het einde in het veld gebracht door onze trainer Nikivor van Rijn. Ik heb wel zo’n zeven pareltjes van voorzetten gegeven, maar onze voorwaartsen konden het toch niet afmaken.”

Zo bezorgde deze toch zeker niet bloedeloze 0-0 Haagse Hout een definitieve zesde plek in deze vierde klasse A met 29 uit 22 (42-40) waar UDO een plaatsje zakte naar plek elf met 17 uit 22 (23-62). Bolink: ,,Ik hoop dat ik er volgend seizoen bij zit, bij de selectie van de nieuwe club. Maar eerst maar eens lekker met vakantie. En toch met een goed gevoel als ik zo op dit seizoen terugblik. De sfeer was top en dat is ook een hoop waard.”

Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

 

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten