Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

John van Berkel nieuwe trainer voor FC Oegstgeest 2

In navolging van Huig-Jan Heeringa en Cor Varkevisser, heeft het beoogd bestuur en technische staf van FC Oegstgeest overeenstemming bereikt met John van Berkel als trainer/coach van FC Oegstgeest 2.

Van Berkel, in het dagelijks leven locatieleider van een Mytylschool, speelde in z’n actieve carrière voor Roodenburg, Wilhelmus en VTL. Hij speelde 14 jeugdinterlands voor Oranje Onder-17 onder andere tegen Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië. Als trainer was hij werkzaam bij ROAC en DoCoS.

Van Berkel is de opvolger van Bob van Buul, die na dit seizoen na vier jaar Oegstgeest stopt. Onder Van Buul promoveerde Oegstgeest 2 in het seizoen 2014/15 via de nacompetitie naar de reserve eerste klasse. Het seizoen daarop degradeerde de ploeg weer naar de reserve tweede klasse, waarin het nu nog speelt en op de tweede plaats staat.

Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

John van Berkel ondertekent het contract onder toeziend oog van beoogd vice-voorzitter Jan van den Broeck, links en beoogd voorzitter Marc du Maine, rechts van FC Oegstgeest.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten