Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nino Poulina verlaat Roodenburg (za) na dit seizoen

Mooi artikelbanner
Duke of Oz artikel

Nino Poulina neemt na dit seizoen afscheid van Roodenburg. De Leidse club geeft op de eigen Facebook-pagina aan op zoek te zijn naar een nieuwe trainer.

De 39-jarige Poulina, die zijn eigen voetbalschool (Goals4Life) heeft en volgend seizoen aan de slag gaat bij de jeugd van RCL, is bezig aan zijn tweede jaar in Leiden-Noord. Eerder had hij één seizoen de leiding over Football Factory. Als speler was hij actief voor UDWS (dat in 2003 met LFC fuseerde tot het huidige FC Boshuizen), Lugdunum, Blauw-Zwart, FC Boshuizen en Football Factory.

Woordvoerder (en penningmeester) Ronald van Weerlee: ,,Het is algemeen bekend dat onze positie benard te noemen is. Voor de club is 5 maart aanstaande van essentieel belang. Het huidige bestuur zal aftreden en dus is er een nieuw bestuur nodig. Daar kan ik nu nog niets over zeggen, maar er zal snel duidelijkheid van zaken komen. Met Nino hebben we onlangs gesproken en wij hadden hem heel graag behouden voor de club. Nino is echter niet bezig aan een rimpelloos seizoen gezien de bemanning van het eerste elftal op zaterdag. Niemand willen wij iets verwijten, maar als er één man is die altijd positief is gebleven is het Nino wel.”

Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten