Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Weer een ambulance voor Roodenburg

Catsanddogs artikel
Rurh gold artikelbanner

Vierde klasse A (zaterdag)- Het zit Roodenburg niet geheel mee dit seizoen. In een eerdere wedstrijd raakte Leroy Brooks zwaar geblesseerd en de aanvaller moest per ambulance worden afgevoerd. Ook bij de wedstrijd tegen WVC zaterdagmiddag moest er een speler met hetzelfde vervoermiddel naar het ziekenhuis worden gebracht. Een speler van de thuisploeg en Sabir Serray botsten in een luchtduel tegen elkaar en de speler van de Leidse ploeg was even buiten bewustzijn. De wedstrijd werd kort na dit incident gestaakt bij een 0-2 score in het voordeel van Roodenburg (doelpunten van Nouri Elhamami en Jeffrey van der Pompe, red.).

Trainer Nino Poulina zaterdagavond: ,,Gelukkig heeft een scan duidelijk gemaakt dat er enkel sprake is van een hersenschudding. Vervelend natuurlijk, maar het zag er ’s middags allemaal bepaald niet fijn uit. Dat soort botsingen zijn altijd link en het was dan ook logisch dat de wedstrijd niet werd uitgespeeld. De eerste helft was trouwens nog niet afgelopen. Het wegvallen van Serray komt ons niet goed uit, want we hadden nu al drie B-junioren erbij, waarvan er eentje in de basis speelde. Volgende week moet ik een vierde jongeling oproepen. Dit seizoen kennen we helaas veel tegenslag. Maar goed; gelukkig is de schade bij Sabir te overzien.”

 

Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten