Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

UDO schudt Football Factory van zich af

ALV artikelbanner
Rumling bouw artikel

Vierde klasse A (zaterdag)- Nummer tien UDO ontving zaterdagmiddag hekkensluiter Football Factory op sportpark de Voscuijl. De inzet was de laatste plaats of juist het wegblijven van die positie. UDO won uiteindelijk met 4-2 van de Leidse ploeg.

Wouter de Bruijn zorgde al snel voor de openingstreffer. De thuisploeg nam ook daarna meer initiatief en vervolgde de wedstrijd met het scoren van de 2-0 na een kwartier speeltijd. Elroy van der Hooft nam de bal, na een goed gegeven crosspass, aan en maakte het karwei met resultaat af. Ondertussen was de druk bij Football Factory langs de lijn goed voel- en hoorbaar. Men leek de draad enigszins kwijt en er werd bij tijd en wijle flink geageerd tegen zowel elkaar als tegen de arbiter. UDO leek daarentegen al voor rust te willen handelen en klaar te zijn. Via het hoofd van wederom de Bruijn volgde in de 35e minuut de 3-0 voorsprong voor de ploeg van Nikivor van Rijn.

Na de rust kwam een flink opgepept Football Factory uit de kleedkamers. De druk op de ploeg uit Oegstgeest werd zichtbaar opgevoerd. Grenzen werden door beide ploegen opgezocht met als resultaat twee door Thijs de Jong genomen, en verzilverde penalty’s. Zo was de spanning weer terug.

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Hoewel Football Factory meer dan 100% inzet toonde in de 2e helft lukte het de bezoekers niet de wedstrijd volledig te draaien. UDO nam het te makkelijk op, maar werd op tijd weer wakker. Rutger Hoogkamer gaf kort voor tijd de genadeklap aan Football Factory, dat nu nog maar twee wedstrijden heeft om de rode lantaarn over te dragen aan WVC.

Basisopstelling UDO: N.Bakker, Verschuuren, Lichtenbeld, Den Hollander, M.Franken, Wamel, P.Franken, M.Bakker, Van der Hooft, Juffermans, De Bruijn.

Basisopstelling Football Factory: Zamperien, Demirdas, Corte Real, Limon, De Jong, Person, Thong, Van den Akker, Chavlovsky, Dingjan, Razaie.

 

 

 

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten