Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorbeschouwing vierde klasse A (zaterdag), 21 april

Drankenhandelleiden artikelbanner
Mooi artikelbanner

Roodenburg en Meerburg komen dit weekend niet in actie, maar Football Factory speelt wel om de punten. De hekkensluiter ging afgelopen zaterdag nipt met 3-2 onderuit bij VVSB. ,,Eigenlijk van meet af aan zagen we al dat VVSB absoluut de betere ploeg was”, sprak de tweevoudig doelpuntenmaker Gary Person. ,,Daar staan namelijk elf poppetjes op het veld, die geloof hebben in een goede afloop. Bij ons is dat zeker niet zo, van de elf duiken er minimaal vijf in hun schulp. Te bizar, we willen immers van de laatste positie af.”

De studentenploeg ontvangt aanstaande zaterdag nummer zes KSD-Marine. Beide teams spelen niet meer voor de prijzen. Football Factory wil natuurlijk van die rode lantaarn af, maar dat zal met nog vier wedstrijden te gaan een lastig karwei worden. De achterstand op nummer elf UDO bedraagt vier punten. De Haagse tegenstander kan eigenlijk alleen nog plek zes vasthouden. Kunnen de Leidenaren na drie verloren wedstrijden op rij tegen gerespecteerde ploegen (3-2 SEV, 3-4 Hazerswoudse Boys en 3-2 VVSB) weer eens winnen? De laatste zege dateert van 10 maart, toen bij Haagse Hout met 1-4 werd gewonnen. Eerder dit seizoen eindigde KSD-Marine-Football Factory in 1-1. Het Leidse doelpunt kwam destijds van de voet van Danny Boers.

VV OegstgeestUDO is deze week ‘de Krakerrr van de Week’ bij Leidenamateurvoetbal.

Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten