dinsdag, april 23, 2024
HomeZaterdagDerde klasseBij Kagia zit iedereen op zijn plek

Bij Kagia zit iedereen op zijn plek

-

Tijdens het trainingsweekend is het bij Kagia een traditie om met diverse aanwezige stafleden het seizoen te evalueren en alvast te kijken naar het nieuwe seizoen.

De VTC heeft met diverse aanwezige stafleden gesproken. Het resultaat van deze gesprekken is als volgt:

  • Ronald Rovers, assistent trainer v.v. Kagia 1, zal ook volgend seizoen zijn functie als assistent van Rene Ras invullen.
  • Rob Gort, sportverzorger, zal ook volgend seizoen gebonden zijn aan de selectie.
  • Erwin Mastenbroek, teammanager v.v. Kagia 1, heeft aangegeven om ook volgend seizoen zijn taken als teammanager uit te voeren.
  • Cees Mastenbroek, teammanager selectie, heeft ook aangegeven om op dezelfde voorwaarde ondersteunend te zijn aan de teammanagers van v.v. Kagia 1 en v.v. Kagia 2. Daarnaast coördineert Cees de kledingactiviteiten van de selectie.

Voor het trainingsweekend heeft de VTC al afspraken gemaakt met:

  • Maarten van der Niet, Maarten zal de facilitaire zaken rondom de selectie ook volgend seizoen invullen.  
  • Gerrit Kroon, Gerrit zal ook volgend seizoen de scheidsrechter van v.v. Kagia 2 assisteren als assistent scheidsrechter.

Met de overige stafleden zal de VTC de komende weken gesprekken hebben. Het streven is om de staf voor het seizoen 2019 – 2020 begin februari ingevuld te hebben. Eerder kwam de club middels een ‘appeltje, eitje’ tot overeenstemming met René Ras.

Bert Glas en Mark Scholte

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read