Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Uw steun als vriend hard nodig!!

club van 071

VRIEND WORDEN VAN LEIDENAMATEURVOETBAL.NL?

Leidenamateurvoetbal is begonnen aan het zesde seizoen van de verslaggeving van het regionale amateurvoetbal. Samen met ruim dertig voetbalgekke vrijwilligers vullen we wekelijks de website met artikelen uit eigen hand, foto’s van onze cameramannen en video’s van onze filmtechneuten. Daarnaast organiseren we activiteiten als het VoetbalEvent, de Koetshuiscup en de jaarlijkse Voetbalquiz. Met z’n allen beleven we hier veel plezier aan!

Jaarlijks voeren we binnen ons team de discussie over ‘hoe nu verder’. De kosten en baten zijn zeker niet in evenwicht en betekent ieder seizoen dat we serieus de balans opmaken om wel of niet nog een seizoen door te gaan. Ook proberen we nieuwe inkomstenbronnen te bedenken, maar dit blijkt tot nu niet afdoende te zijn om de hoeveelheid werk overeen te laten stemmen om uit de kosten te komen.

In onze zoektocht hebben we overwogen om de berichten op de site niet meer allemaal gratis aan te bieden, maar te gaan werken met een vergoeding voor bepaalde artikelen (Blendle), zoals bijvoorbeeld bepaalde kranten en websites als http://www.catenaccio.nl/ doen. Dit voelt voor ons echter niet goed en is, ons inziens, niet de oplossing die we nu willen. Een abonnement op de site is een andere optie, maar ook dat willen we niet verplicht stellen.

Toch willen we een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leids regiovoetbal. Een financiële bijdrage die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Zie het als een vrijwillig gebaar richting ons team. Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl  laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl.

Gezien het bovenstaande doet ons team de noodzakelijke oproep om ons werk te steunen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Elke bijdrage is welkom en de eerste „Vrienden Van“ zijn binnen! Onze redactie is hier heel blij mee en dankt deze Vrienden voor hun bijdrage. U kunt Vriend worden van leidenamateurvoetbal.nl  en daarmee toetreden tot de club van 071 door uw gegevens onderaan in te vullen en een bijdrage over te maken via deze veilige verbinding.

Iedere ondersteuning- in dit geval voor een compleet voetbalseizoen- wordt gewaardeerd, ook als dat zou gaan om andere gestes van particulieren of bedrijven (denk aan kortingsbonnen, gratis producten etc!). Het zou wel mooi zijn wanneer de eventuele geldelijke minimale inleg van een particulier € 7.10 zou zijn, als verwijzing naar het kengetal van de sleutelstad. Een veelvoud of ander bedrag is uiteraard ook welkom. Onze redactie hoopt dat aanmeldingen vanuit het bedrijfsleven in lijn zijn met de eventuele mogelijkheden en gunfactor voor ons werk. Naast de naamsvermelding zijn er op regelmatige basis prijzen te winnen en daar blijft het niet bij….!

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Project

Bedrag *Liever via een handmatige overboeking dit regelen? NL14 ABNA 0470 196653 t.n.v. leidenamateurvoetbal o.v.v. Club van 071

Of vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Broeck 2 vriend
Fase vriend
Chen vriend
Wijngaard vriend
Huisman vriend
Nagetegeller vriend
Broeck vriend
Petersen vriend
Wesselmans vriend
Vriend van ettinger
Broughton vriend
Heijden vriend
Sin vriend
Benninga vriend
Vrienden van APEK
Vriend van Bert Peet
Siere vriend
Wim Visser Vrienden van
JJ Kanbier vriend
Casaramon vriend van
Bohemen vriend
Meerburg viend
Bol vriend
Piep vriend
Familie Wijnalda vrienden van
Siere vriend
Richard Heruer vriend van
Bakker vriend
Koelink vriend
Entzinger vriend
Vrienden van Bert de Kroon
Dick Barnhoorn vriend van
Scholten vriend
Philippo vriend
Cuijpers vriend
Jousma vriend
Lijten vriend
Jong vriend
Rosdorff vriend
Maatwerk vriend van
Vriend van Arie Koeman
Beveren vriend
Nibbelink vriend
Kanbier vriend
Langejans vriend
Rademakers 2 vriend
Sjaak van Haastrecht vriend
Kees Kanbier vriend van
Vershoor vriend
Pieter Versnel vriend van
Pouliuna 2  vriend
Vrienden van De Riddertjes
Vriend van Koetshuis
Rademakers vriend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten