Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Uw steun als vriend hard nodig!!

club van 071

VRIEND WORDEN VAN LEIDENAMATEURVOETBAL.NL?

Leidenamateurvoetbal is begonnen aan het zesde seizoen van de verslaggeving van het regionale amateurvoetbal. Samen met ruim dertig voetbalgekke vrijwilligers vullen we wekelijks de website met artikelen uit eigen hand, foto’s van onze cameramannen en video’s van onze filmtechneuten. Daarnaast organiseren we activiteiten als het VoetbalEvent, de Koetshuiscup en de jaarlijkse Voetbalquiz. Met z’n allen beleven we hier veel plezier aan!

Jaarlijks voeren we binnen ons team de discussie over ‘hoe nu verder’. De kosten en baten zijn zeker niet in evenwicht en betekent ieder seizoen dat we serieus de balans opmaken om wel of niet nog een seizoen door te gaan. Ook proberen we nieuwe inkomstenbronnen te bedenken, maar dit blijkt tot nu niet afdoende te zijn om de hoeveelheid werk overeen te laten stemmen om uit de kosten te komen.

In onze zoektocht hebben we overwogen om de berichten op de site niet meer allemaal gratis aan te bieden, maar te gaan werken met een vergoeding voor bepaalde artikelen (Blendle), zoals bijvoorbeeld bepaalde kranten en websites als http://www.catenaccio.nl/ doen. Dit voelt voor ons echter niet goed en is, ons inziens, niet de oplossing die we nu willen. Een abonnement op de site is een andere optie, maar ook dat willen we niet verplicht stellen.

Toch willen we een beroep doen op onze lezers, supporters van het Leids regiovoetbal. Een financiële bijdrage die maakt dat we jullie kunnen blijven voeden met mooie artikelen, video’s en evenementen. Zie het als een vrijwillig gebaar richting ons team. Samen is het toverwoord. Samen kunnen we de regionale voetbalwebsite leidenamateurvoetbal.nl  laten bestaan, professionaliseren en een toekomst garanderen. Met samen bedoelen wij:  de lezers, het MKB, de clubs en wij als team van leidenamateurvoetbal.nl.

Gezien het bovenstaande doet ons team de noodzakelijke oproep om ons werk te steunen. Niet uit winstbejag, maar om continuïteit te kunnen waarborgen. Elke bijdrage is welkom en de eerste „Vrienden Van“ zijn binnen! Onze redactie is hier heel blij mee en dankt deze Vrienden voor hun bijdrage. U kunt Vriend worden van leidenamateurvoetbal.nl  en daarmee toetreden tot de club van 071 door uw gegevens onderaan in te vullen en een bijdrage over te maken via deze veilige verbinding.

Iedere ondersteuning- in dit geval voor een compleet voetbalseizoen- wordt gewaardeerd, ook als dat zou gaan om andere gestes van particulieren of bedrijven (denk aan kortingsbonnen, gratis producten etc!). Het zou wel mooi zijn wanneer de eventuele geldelijke minimale inleg van een particulier € 7.10 zou zijn, als verwijzing naar het kengetal van de sleutelstad. Een veelvoud of ander bedrag is uiteraard ook welkom. Onze redactie hoopt dat aanmeldingen vanuit het bedrijfsleven in lijn zijn met de eventuele mogelijkheden en gunfactor voor ons werk. Naast de naamsvermelding zijn er op regelmatige basis prijzen te winnen en daar blijft het niet bij….!

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Project

Bedrag *Liever via een handmatige overboeking dit regelen? NL14 ABNA 0470 196653 t.n.v. leidenamateurvoetbal o.v.v. Club van 071

Of vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Siere vriend
Vrienden van APEK
Linda en jeroen vriend van
Kanbier vriend
Nagetegeller vriend
Vrienden van Bert de Kroon
Bohemen vriend
Siere vriend
Sjaak van Haastrecht vriend
JJ Kanbier vriend
Nibbelink vriend
Broeck vriend
Broeck 2 vriend
Vriend van Bert Peet
Sin vriend
Vriend van Koetshuis
Kanbier vriend van
Beveren vriend
Philippo vriend
Wesselmans vriend
Vriend van ettinger
Familie Wijnalda vrienden van
Bakker vriend
Dick Barnhoorn vriend van
Wim Visser Vrienden van
Bol vriend
Richard Heruer vriend van
Scholten vriend
Jong vriend
Fase vriend
Rademakers 2 vriend
Huisman vriend
Diana en Paul vriend van
Wijngaard vriend
Lijten vriend
Vrienden van De Riddertjes
Wim en Marja de jong vriend van
Kees Kanbier vriend van
Vriend van Arie Koeman
Pieter Versnel vriend van
Koelink vriend
Jousma vriend
Petersen vriend
Broughton vriend
Benninga vriend
Heijden vriend
Vershoor vriend
Entzinger vriend
Chen vriend
Langejans vriend
Pouliuna 2  vriend
Meerburg viend
Cuijpers vriend
Ton Paulidus vriend van
Piep vriend
Rademakers vriend
Maatwerk vriend van
Peter Slingerland vriend van
Casaramon vriend van
Rosdorff vriend
Ted den Hollander Vriend van