Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jubileum: 5000 nieuwsberichten actie

jeubileum banner

We naderen de publicatie van ons 5000ste nieuwsbericht! Vier seizoenen geleden mochten we alleen hopen op dit succes. Nu staat er een gewaardeerde website en hebben we een actieve twitter en Facebook pagina. Reden voor ons om hier even bij stil te staan met de lezer.

Wij bieden de komende week de ruimte om jouw bevinding te delen met ons. Dat kan zijn over onze website, jouw club of de samenwerking daartussen. Het zou voor ons een boost kunnen zijn om nog meer uit de kast te halen in het restant van het lopende seizoen en daarna.
Via deelname op Facebook of de website bieden wij leuke prijzen aan!!! Na het 5000ste bericht zal onze redactie twee prijswinnaars bekend maken. Bij de prijzen valt te denken aan free tickets voor ADO Den Haag, Oranje, ZZ Leiden, een etentje en/of aanwezigheid bij ons vierde Event in juni en meer……

[strong form]

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten