Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken RCL

Selectie

 
ClubVoornaamAchternaamPositie
RCLAndrewBontjeDoelman
RCLDennyScheurwaterVerdediging
RCLFrankHillebrandtVerdediging
RCLGideonde LangeMiddenveld
RCLGwenKoetVerdediging
RCLJessinKharbouchVerdediging/Middenveld
RCLJonasFarihMiddenveld/Aanval
RCLKaiVijlbriefAanval
RCLLeroyWestrienenVerdediging/Middenveld
RCLMickeyTrompVerdediging
RCLNickGuytAanval
RCLNickPermanandAanval
RCLNickScheurwaterAanval
RCLNickvan BemmelMiddenveld
RCLPatrickvd SpoelVerdediging
RCLRénaldoNagtegellerMiddenveld
RCLRobinBraskerMiddenveld/Verdediging
RCLRubenLeugeringMiddenveld
RCLThomWijnaldaAanval
RCLTommySinteurAanval/Middenveld
RCLYouride BoerMiddenveld/Verdediging

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
RCL2005-20063
RCL1999-20003
RCL1994-19954
RCL1975-19762
RCL1972-19733
RCL1970-19714
RCL1953-19544
RCL1952-19534
RCL2010-20112
RCL2007-20083
RCL1995-19963
RCL1990-19913
RCL2013-20141
RCL2006-20072
RCL2003-20042
RCL1997-19982
RCL1992-19933
RCL1991-19922
RCL1987-19882
RCL1986-19871
RCL1969-19703
RCL1956-19573

Eindstanden

 
SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20162C3261529475131
2014/20152C32611105435732
2013/20141B12268513293745
2012/20131B10268612303649
2011/20121B6261088383438
2010/20112C3261385473928
2009/20102C522967333122
2008/20092C8228311272938
2007/20083A2221354444219
2006/20072C10229112283831
2005/20063A1221921596913
2004/20053A3221084384926
2003/20042C11225611212637
2002/20032C3221255393822
2001/20022C2221327415945
2000/20012C2221435455030
1999/20003A1221732548730
1998/19993A3221471497322
1997/19982C10227411254647
1996/19972C4221075373832
1995/19963A3221255415036
1994/19954B1221822385616
1993/19944B522234735
1992/19933A1122144048
1991/19922B1022162939
1990/19913A3221057254535
1989/19903A6226106223030
1988/19893A622958232930
1987/19882B1222171492646
1986/19871A13264715154370
1985/19861B12265813183449
1984/19851A13266416162756
1983/19841B9245109203743
1982/19831A8268810243436
1981/19821B3261295334431
1980/19811A9268810244345
1979/19801A8269710253032
1978/19791B10267109242631
1977/19781A726998273427
1976/19771A2261286322923
1975/19762A1221561363612
1974/19752A2221264303517
1973/19742A622859213928
1972/19733B1201352314115
1971/19723A2221174293321
1970/19714A1221813375118
1969/19703B11225413142138
1968/19693B10225611162038
1967/19683A10224108182129
1966/19673A622697212428
1965/19663A422886243431
1964/19653B620767202728
1963/19643B818549142945
1962/19633B418756194239
1960/19614A2181332294325
1959/19604B2181422305416
1958/19594B2181323287119
1957/19584A3201316275332
1956/19573A916321183050
1955/19563B9204412123563
1954/19553A1020569163653
1953/19544A1201721367125
1952/19534A1201433316023
1951/19524A6187110154642
1950/19514A618747184032
1949/19504A916211352063
1948/19494A616529122948

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten