Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken ASC

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
WarmundaVascoEsmanAanval
ASCRobertAkerboom
ASCJeroenBergen, van
ASCWardBuijze
ASCDaanCornet
ASCRubenDutrieux
ASCArmanDzulakian
ASCSeanGoebel
ASCFennoHoek, van den
ASCRubenHofstee, R.
ASCTomHoogervorst
ASCPaulKasteel
ASCStijnKlemann
ASCJoostKooistra
ASCWardKroft
ASCSiardKuipers
ASCTimLaan
ASCKeesLeeuwen, van
ASCJesseLuteyn
ASCRagnarOosterhof
ASCJohanPoort
ASCJeromeRousseau
ASCTeijeRutten
ASCJelleSchouten
ASCMaikelStolwijk
ASCJesseTas
ASCRogierTendeloo
ASCArjanTilborg, van
ASCAdriaanVerbeek
ASCMisschaVincenten
ASCJoostWel, van 't
ASCCasperWenzel, C.
ASCWigerWijnen
ASCRalphZandwijk, van
ASCKoenPronk
UDO zaPascalFrankenMiddenveld
KagiaPascalTimmermansVerdediging
BernardusPascalvan der LindenVerdediging

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
ASC 2013-20144
ASC2010-20113
ASC2009-20104
ASC1999-20005
ASC1997-19984
ASC1973-19743
ASC1971-19724

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20163A112810513355858
2014/20153A13266317213080
2013/20144A3221426444426
2012/20134A422949313550
2011/20124A7249510325150
2010/20113A10258413283860
2009/20104A2241743557433
2008/20094A322985354231
2007/20084A8228410283335
2006/20074A8229310305135
2005/20064A5221327405034
2004/20054A4221237394837
2003/20044A10226610243334
2002/20034B11225413193044
2001/20024A9228311272844
2000/20014A9225611213143
1999/20005A1201631517517
1997/19984A11225512203146
1996/19974A8227510263945
1986/19874B1222221861861
1985/19864A11223118171521
1983/19844A12226412162842
1979/19804A12224711152542
1978/19794A11226511173346
1977/19784B922589182831
1976/19774A10224810162034
1975/19764B9226610182529
1974/19754A11225611162240
1973/19743A1122589182136
1972/19733A8225710172233
1971/19724B1221255293924
1970/19714A5205105202225
1969/1970klasse520857212824
1968/1969klasse3201046244931
1967/1968klasse11227411182933
1966/1967klasse420965243525
1965/1966klasse620767203533
1964/1965klasse320938213437
1963/1964klasse2181035233835
1962/1963klasse820749183135
1961/1962klasse9205312134157
1960/1961klasse10225512153649
1959/1960klasse3201163285134
1958/1959klasse10207013143549
1957/1958klasse8184410123445
1956/1957klasse1201523325225
1955/1956klasse420965245032
1954/1955klasse9227411184455
1953/1954klasse6221039233941
1952/1953klasse2221444324427
1951/1952klasse3241365326838
1950/1951klasse3221147265953
1949/1950klasse2201172296528
1948/1949klasse1161312275512
1947/1948klasse9164210103238
1946/1947klasse716538133942
1945/1946klasse2181053255725
1943/1944klasse3181017214833
1942/1943klasse618639154742
1941/1942klasse1161312274617
1940/1941klasse4211056255543
1939/1940klasse618738174642
1938/1939klasse1181080283914
1937/1938klasse10204511134766
1936/1937klasse516646163139
1935/1936klasse1161222265833
1934/1935klasse818639154452
1933/1934klasse916321182854
1932/1933klasse9185211123566
1931/1932klasse9184410122845
1930/1931klasse518846204131
1929/1930klasse216844204324
1928/1929klasse1018211552479
1927/1928klasse618648163859
1926/192711018111632585
1925/192618186210143453
1924/192518186210143951
1923/19241818549142937
1922/1923klasse1181404285120
1921/1922klasse2181134253719
1920/1921klasse1161123243820
1919/1920klasse61233691920
1918/1919klasse916211352535

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten