Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken FC Boshuizen

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
FC Boshuizen zoRayvanovan AlphenAanval/Middenveld
FC Boshuizen zoSeanArmitageVerdediging
FC Boshuizen zoBasBeijersbergenMiddenveld
FC Boshuizen zoMikeBekooijAanval
FC Boshuizen zoCristianCabrera OrtegaMiddenveld
FC Boshuizen zoBrayanCaicedo MosqueraAanval
FC Boshuizen zoLesleyKluiversVerdediging
FC Boshuizen zoFouadMaachouVerdediging/Middenveld
FC Boshuizen zoMoMaatougMiddenveld/Aanval
FC Boshuizen zoSpurgeonMariaVerdediging
FC Boshuizen zoBart-JanNeuteboomVerdediging
FC Boshuizen zoJesperNeuteboomVerdediging
FC Boshuizen zoRianvan OoijenVerdediging
FC Boshuizen zoLorenzoPengelAanval/Middenveld
FC Boshuizen zoRadsneyRijsselVerdediging
FC Boshuizen zoRonniede RoodeAanval
FC Boshuizen zoDennisvan RosendaalDoelman
FC Boshuizen zoRickSiereVerdediging/Middenveld
FC Boshuizen zoOguzhanYaziciDoelman
FC Boshuizen zoMitchellZandbergenDoelman
FC Boshuizen zoSammyZandbergenMiddenveld

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
FC Boshuizen2012-20131
FC Boshuizen2006-20073
FC Boshuizen2007-20082
FC Boshuizen2009-20102
FC Boshuizen2003-20043
FC Boshuizen2013-2014H
FC Boshuizen2008-20091
FC Boshuizen2004-20052

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20161B2241833576035
2014/20151B6261439455747
2013/2014HA1426152084187
2012/20131B2261448465132
2011/20121B2261808546644
2010/20111B82610412345350
2009/20102C1221543495019
2008/20091B12224315151740
2007/20082C1221273433720
2006/20073A1221723534614
2005/20063A822778284136
2004/20052C1222231793270
2003/20043A622868303635

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten