Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken Leidsche Boys

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo
Leidsche Boys zo

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
LB (za)2003-20045
LB (zo)2005-20064
LB (zo)2003-20044
LB (zo)2004-20055
LB (zo)2001-20025

Eindstanden

Leidsche Boys zaterdag

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT

Leidsche Boys zondag

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20164A10247413252948
2014/20154A13288416254172
2013/20144A11225611203953
2012/20134A10226412223257
2011/20124A13240024018119
2010/20114B11201217520105
2009/20104A12244515143573
2008/20095A11267613274161
2007/20085A620938303638
2006/20075A10246414223656
2005/20064A1222102131596
2004/20055A518756263128
2003/20044A12225215171743
2002/20034B10226412222741
2001/20025A1221633516527
2000/20015A618657233437
1999/20005A6209011275346
1996/19976A820569214035
1990/19914A12225413143258
1936/1937klasse818231372559
1935/1936klasse1018111632475
1934/1935klasse1018211552393
1933/1934klasse915111332074
1932/1933klasse916311272447
1931/1932klasse516628145041
1930/1931klasse718639155252

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten