Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken LSVV’70

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
LSVVThomasWaasdorpDoelman
LSVVDammesWaasdorpDoelman
LSVVDemianFlippoVerdediging
LSVVNealPetersenVerdediging
LSVVWouterHuismanVerdediging
LSVVTimVan LuxemburgVerdediging
LSVVGuidoLeugeringVerdediging
LSVVSanderMulderVerdediging
LSVVJochemvan der GraafMiddenveld
LSVVJosVan BeuningenMiddenveld
LSVVThomasLoosMiddenveld
LSVVNilsde GrootMiddenveld
LSVVMichielEbbingMiddenveld
LSVVErnstvan RuitenMiddenveld
LSVVGerbenGroenendijkMiddenveld
LSVVAlenStjepanovicMiddenveld
LSVVRickBaardaMiddenveld
LSVVRichardGuffensAanval
LSVVLeoCasteelAanval
LSVVErwinHummeAanval
LSVVJoppeGloerichAanval
LSVVGuusvan KesselAanval
LSVVHubertMeulmanOproepkracht

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
LSVV'702015-20164
LSVV'702012-20134
LSVV'702011-20123
LSVV'702006-20074
LSVV'702004-20053
LSVV'702003-20044

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20164A1241743557829
2014/20153A1426052152491
2013/20143A11267514264364
2012/20134A3241716526942
2011/20123B12267217232275
2010/20113A92610511355051
2009/20103A922859294257
2008/20093A922769274446
2007/20083A5221066363732
2006/20074A1221741556419
2005/20064A5221039334839
2004/20053A11223811173854
2003/20044A1211632517221
2002/20034A822868304243
2001/20024A7269710344550
1999/20004A9224810203442
1996/19974A7227510264252

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten