Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken Roodenburg

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
Roodenburg zaKayLabrieDoelman
Roodenburg zaRobbieBlomVerdediging
Roodenburg zaSabirSerrayVerdediging
Roodenburg zaDanielFleurenVerdediging
Roodenburg zaVictorLeanoraVerdediging
Roodenburg zaHakimVerdediging/Middenveld
Roodenburg zaDannyBoomVerdediging
Roodenburg zaYousefBardaaVerdediging
Roodenburg zaJeroenHooydonkVerdediging/Middenveld
Roodenburg zaTimSlingerlandMiddenveld/Aanval
Roodenburg zaWhalidBelkhirMiddenveld
Roodenburg zaKemelBelkermaMiddenveld
Roodenburg zaGloireKalanguVerdediging/Middenveld
Roodenburg zaAbdelaliMiddenveld/Aanval
Roodenburg zaMarvinKlutsDoelman
Roodenburg zaRonBeijDoelman
Roodenburg zaSadeschMaheshMiddenveld
Roodenburg zaSipanKhalidAanval
Roodenburg zaLeroyBrooksAanval
Roodenburg zaAymenMizapAanval
Roodenburg zaSoulhailMkadmiAanval
Roodenburg zaRoyKleinAanval
Roodenburg zaMobinOsmaniMiddenveld
Roodenburg zaMoAserfaneVerdediging
Roodenburg zaDonnyOlivierAanval
Roodenburg zaMuratBayrakAanval
Roodenburg zaMoFudalVerdediging
Roodenburg zaOthmanAanval
Roodenburg zaSwendyTokaayAanval
Roodenburg zaAbassiAanval
Roodenburg zaAliBoudaAanval

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
RB (zo)1972-19731
RB (zo)1992-19932
RB (zo)1980-19812
RB (zo)2005-20064
RB (zo)1997-19983
RB (zo)1996-19972
RB (zo)1993-19941
RB (zo)1984-19851
RB (zo)1978-19791

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20164A9248313274262
2014/20154A152854191748108
2013/20144A12223217103294
2012/20134A11226412212652
2011/20124A9249312276360
2010/20114B4201109334440
2009/20104A9246711254049
2008/20095A10268414285254
2005/20064A10225512203547
2004/20054C2221435456127
2003/20044A7226106284033
2002/20034B5226115293530
2001/20024A422949313128
2000/20014B4221147374127
1999/20004A3221237394428
1998/19994B2221552505725
1997/19983A10203512142241
1996/19972C10225611212438
1995/19962A6229211292738
1994/19952A622796232532
1993/19941A1222132245
1992/19932A322273022
1991/19922A722213134
1990/19912A722877233032
1989/19902A822688202840
1988/19892A1026998274139
1987/19882A2241554354320
1986/19872A11247710212835
1985/19862A424996274637
1984/19851A132641210203351
1983/19841A3261295334526
1982/19831B3261439314636
1981/19821B9267109243542
1980/19812A2241374334739
1979/19802A3241176295136
1978/19791B13266911212236
1977/19781B5268126282826
1976/19771B3261088283326
1975/19761A3228113273118
1974/19751B7228410203231
1973/19741B1022778212631
1972/19731B122994272217
1971/19721B4221165282412
1970/19711B5226115231613
1969/1970klasse722697212025
1968/1969klasse522868221516
1967/1968klasse4221048243025
1966/1967klasse3221246284128
1965/1966klasse1221633356023
1964/1965klasse4221057253320
1963/1964klasse422886243127
1962/1963klasse2221165283314
1961/1962klasse622967243132
1960/1961klasse62210210224044
1959/1960klasse622778213432
1958/1959klasse5221057253733
1957/1958klasse1221363324319
1956/1957klasse2221237273730
1955/1956klasse1221471355225
1954/1955klasse1221822387332
1953/1954klasse2221336295535
1952/1953klasse1222151672869
1951/1952klasse11228113174571
1950/1951klasse522949226568
1949/1950klasse218963244024
1948/1949klasse316817173230
1947/1948klasse1161042246220
1946/1947klasse916349103654
1945/1946klasse618648163446
1943/1944klasse618549143253
1942/1943klasse918331294967
1941/1942klasse1181431317019
1940/1941klasse5221129247153
1939/1940klasse816538134547
1938/1939klasse518576174237
1937/1938klasse714221062857
1936/1937klasse918301562960
1935/1936klasse518828183332
1934/1935klasse918549143838

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten