Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken UVS

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
UVSAyoubArtimiAanval
UVSYourivan de BerghVerdediging/Middenveld
UVSJeroenBoogmansVerdediging
UVSNielsvan de BurgDoelman
UVSMarouaneel IdrissiMiddenveld/Aanval
UVSDannyde GrootDoelman
UVSKoenHogenboomVerdediging/Middenveld
UVSGeert-JanJonkMiddenveld
UVSTolgaKarpuzAanval
UVSFerryKortAanval
UVSThomLigtvoetAanval
UVSKennethMaaskantVerdediging
UVSJustinMaaskantVerdediging
UVSMarkMartensVerdediging/Middenveld
UVSBasMenkenMiddenveld/Aanval
UVSKrisMenkenVerdediging
UVSArjanMMiddenveld
UVSRonaldMinkMiddenveld/Verdediging
UVSYorickMoorsMiddenveld/Aanval
UVSBasNieuwenburgMiddenveld/Verdediging
UVSJoeriOnderwaterVerdediging/Aanval
UVSAxelPisonVerdediging
UVSRobvan der PlaatAanval
UVSStevenPrudhomme van ReijneVerdediging/Middenveld
UVSEvertvan RestAanval
UVSThomasvan RestVerdediging
UVSCennySchefferAanval
UVSBasSmitMiddenveld/Verdediging
UVSMarinoSteenstra ToussaintMiddenveld/Verdediging
UVSMarkTeskeVerdediging
UVSBerendVerdoesMiddenveld/Verdediging
UVSLarsVerlaanVerdediging
UVSWilliamvan VlietMiddenveld/Aanval
UVSTimvan der VoortVerdediging
UVSVincentde VrindMiddenveld
UVSBartvan der WeijdenMiddenveld/Aanval

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
UVS (za)2014-20153
UVS (za)2013-20144
UVS (za)2005-20065
UVS (za)2001-20024
UVS (za)1999-20003
UVS (zo)2009-20103
UVS (zo)2003-20041
UVS (zo)1993-19941
UVS (zo)1989-19901
UVS (zo)1985-19861
UVS (zo)1983-19842
UVS (zo)2010-20112
UVS (zo)1995-19961
UVS (zo)2008-20092
UVS (zo)2007-20081
UVS (zo)2004-2005H
UVS (zo)2000-2001H
UVS (zo)1994-1995H
UVS (zo)1990-1991H
UVS (zo)1988-1989H
UVS (zo)1981-19821
UVS (zo)1980-1981H

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20162C72611411375047
2014/20153A2261862606424
2013/20144A1241923597515
2012/20134A8248214264066
2011/20124A9227411254366
2010/20114A12265516203072
2008/20094A10203512143357
2007/20084A9205510202638
2006/20074A3221714525030
2005/20065A12217235310032
2004/20055A4261565518648
2003/20045A1426152082277
2002/20035A11223415132167
2001/20024A13264616183571
2000/20014A9227411252647
1999/20003A12223316123583
1998/19993A622868304550
1997/19983A1022697273139
1996/19973A5221075373427
1971/19724A10224108181524
1970/19714A722598191923
1969/19704C1020488162025
1968/19694C1020389142140
2011/20121B4261268425644
2010/20112C3261583536634
2009/20103A1222110646917
2008/20092C11224810202535
2007/20081B12222416101452
2006/20071B822868303134
2005/20061B3221147363231
2004/2005HA14266218203660
2003/20041B1221444465025
2002/20031B822679253639
2001/20021B2221264424030
2000/2001HA12268413293355
1999/2000HA11268810325353
1998/1999HA10268711314247
1997/1998HA11266911273435
1996/1997HA8269107373630
1995/19961B2221183414122
1994/1995HA122641210202742
1993/19941B1221264303621
1992/19931A722212728
1991/19921B2221246284223
1990/1991HA122661010223033
1989/19901B1221444324323
1988/1989HA13268612223945
1987/1988HA10267712212837
1986/1987HA5261178292723
1985/19861B1241455334923
1984/19851B424996274032
1983/19842A1241383343918
1982/19832A3241374335130
1981/19821B12265129223238
1980/1981HA14265516153150
1979/1980HA12267811222335
1978/1979HA9268810243538
1977/1978HA7269710253339
1976/1977HA11264148222030
1975/1976HA122661010222841
1974/1975HA5261169283532
1973/19741B422967242525
1972/19731B522868222323
1971/19721B3221174293818
1970/19711B3221246283525
1969/1970klasse522868222120
1968/1969klasse2221165284021
1967/1968klasse1221264304617
1966/1967klasse2221165283421
1965/1966klasse1221525325526
1964/1965klasse622868223634
1963/1964klasse1221543344320
1962/1963klasse11227510193544
1954/1955klasse2201163284524
1953/1954klasse418747183934
1952/1953klasse520848203630
1951/1952klasse520938213735
1950/1951klasse418747183335
1949/1950klasse1181323284620
1948/1949klasse3201046243329
1947/1948klasse420866223128
1946/1947klasse3201334294733
1945/1946klasse520848204635
1943/1944klasse2181143264624
1942/1943klasse518918194441
1941/1942klasse820749205245
1940/1941klasse2181125245228
1939/1940klasse1181332284525
1938/1939klasse7187110153248
1937/1938klasse418666184136
1936/1937klasse318837192825
1935/1936klasse7187011142839
1934/1935klasse1181332294720
1933/1934klasse2161024224226
1932/1933klasse418757193332
1931/1932klasse418657173231
1930/1931klasse318936213334
1929/1930klasse516565163627
1928/1929klasse216835194027
1927/1928klasse314914193833
1926/1927klasse814311072242
1925/1926klasse71433892753
1924/1925klasse61224681830
1923/1924klasse514455132122
1922/1923klasse61222861121
1921/1922klasse818558152228
1920/1921klasse416925201916

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten