Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken Valken’68

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
Valken 68Jacovan der BentAanval
Valken 68Peterde BestVerdediging
Valken 68HermanBinnendykVerdediging
Valken 68BoukeBleijswijkMiddenveld
Valken 68SvenBoonstoppelAanval
Valken 68Robbertvan DelftAanval
Valken 68TomDijkhuizenAanval
Valken 68PhinneyDisseldorpMiddenveld
Valken 68JoeriDriebergenMiddenveld
Valken 68SanderDuijnVerdediger
Valken 68JeroenHaasnootVerdediging
Valken 68ArjanHaasnootVerdediging
Valken 68LennardHamMiddenveld
Valken 68RoelHeemskerkVerdediging
Valken 68JasperKlaverenMiddenveld
Valken 68RonaldKuytMiddenveld
Valken 68MarcLangeveldMiddenveld
Valken 68BastiaanMooijAanval
Valken 68StephanMooijMiddenveld
Valken 68MatthijsMooyVerdediging
Valken 68ErwinNagelDoelman
Valken 68MarkPlasVerdediging
Valken 68StefanPlasMiddenveld
Valken 68ArdjanPlasAanval
Valken 68RodyRedelMiddenveld
Valken 68ErwinRidderVerdediging
Valken 68JohnRijnMiddenveld
Valken 68DicoSchaapMiddenveld
Valken 68KevinSipDoelman
Valken 68DickToornAanval
Valken 68RicardoVijlbriefAanval
Valken 68ArdiVooysAanval
Valken 68JariVriesVerdediging
Valken 68LesleyWitDoelman

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
Valken'682015-20161
Valken'682013-20142
Valken'682010-20113
Valken'682008-20092
Valken'682005-20061
Valken'682004-20052
Valken'682002-20033
Valken'681995-19964

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20161B13268414283757
2014/20151B10267910304050
2013/20142C1261835576335
2012/20132C92610313333947
2011/20122C82610106405241
2010/20113A1261952627126
2009/20103A6227105314935
2008/20092C10226412223642
2007/20082C522949313643
2006/20072C722859293742
2005/20061B11224414162247
2004/20052C2221264424025
2003/20042C5221057354032
2002/20033A2221453475518
2001/20023A2221453475824
2000/20013A4221156385332
1999/20003A522958324834
1998/19993A4221066364929
1997/19983A3221057353126
1996/19973A10225512202736
1994/19954B10226610183253
1993/19944B422243537
1986/19874B12226313152739
1985/19864B9227510193444
1984/19854B722697213536
1983/19844B622688202837

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten