Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken Voorschoten’97

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
VS 97 zaAchieFaridi BlazquezMiddenveld
VS 97 zaBartVonkVerdediging
VS 97 zaBasvan de BergVerdediging
VS 97 zaBenjaminBeumerVerdediging
VS 97 zaChrisde LangeVerdediging
VS 97 zaDannyvan de BergAanval
VS 97 zaDjiriMichelAanval
VS 97 zaDonovanValiesVerdediging
VS 97 zaFranklinOwelVerdediging
VS 97 zaHamzaChikhiAanval
VS 97 zaIliasBahriMiddenveld
VS 97 zaJeffreyAbspoelAanval
VS 97 zaJobEshuisAanval
VS 97 zaJordyManuputtyMiddenveld
VS 97 zaJurgenvan HulstVerdediging
VS 97 zaJustinvan DijkMiddenveld
VS 97 zaJustinvan KragtenAanval
VS 97 zaKevin KoekVerdediging
VS 97 zaLesleyvan HemertVerdediging
VS 97 zaMarcelQuaxDoelman
VS 97 zaMichaelOwelVerdediging
VS 97 zaPeervan PaasenMiddenveld
VS 97 zaQendrimGashiMiddenveld
VS 97 zaRichardBakkerMiddenveld
VS 97 zaRichieAgyapongVerdediging
VS 97 zaRobbertVonkVerdediging
VS 97 zaSemSimonisVerdediging
VS 97 zaShantonGielAanval
VS 97 zaShemielConstanciaAanval
VS 97 zaSherdinantMichelAanval
VS 97 zaSoufianBoukhidousAanval
VS 97 zaStephanvan der NietDoelman
VS 97 zaSvenTourneDoelman
VS 97 zaThomde KoningVerdediging
VS 97 zaTimKoningMiddenveld
VS 97 zaTommyJiminezAanval
VS 97 zaYouriLooyensteinMiddenveld
VS 97 zoAbdelLamrabetteDoelman
VS 97 zoPatrickde JongDoelman
VS 97 zoChrisvan der MijnDoelman
VS 97 zoRobertToretVerdediging
VS 97 zoBryanHildersVerdediging
VS 97 zoVincentvan VeenVerdediging
VS 97 zoMohammedKassiVerdediging
VS 97 zoTijmenMulderVerdediging
VS 97 zoKevinHendriksVerdediging
VS 97 zoFrankvan den HeuvelVerdediging
VS 97 zoWoutWitsmeerVerdediging
VS 97 zoWoutAdriaanseVerdediging
VS 97 zoNielsWassenaarMiddenveld
VS 97 zoBryanVinkMiddenveld
VS 97 zoRickvan der MaasMiddenveld
VS 97 zoRoyElligensMiddenveld
VS 97 zoJesperKloekeMiddenveld
VS 97 zoBennieHogewoningMiddenveld
VS 97 zoFrankvan den HeuvelMiddenveld
VS 97 zoAlexanderReijnierseMiddenveld
VS 97 zoBartvan BeestAanval
VS 97 zoJustinTuitAanval
VS 97 zoMichaelKersAanval
VS 97 zoAbdelBoukhidousAanval
VS 97 zoJurgenOerlemansAanval
VS 97 zoMartijnTonAanval
VS 97 zoThomasvan der VeldtAanval
VS 97 zoNielsvan den BergAanval
VS 97 zoMikeNikicAanval

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
VS 97 (zo)2011-20123
VS 97 (zo)2000-20014
VS 97 (zo)2013-20142
VS 97 (zo)1999-20003
VS 97 (za)2009-20101
VS 97 (za)2000-20012
VS 97 (za)2003-20041
VS 97 (za)2011-2012H
VS 97 (za)2004-2005H

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20161B62611411374841
2014/20151B72610313333543
2013/20141B10269512324150
2012/20131B62611510384435
2011/2012HA11249510324941
2010/2011HA8269512323249
2009/20101B1221363454417
2008/20091B4221156384025
2007/20081B4221237395836
2006/20071B3221228383728
2005/20061B622976344233
2004/2005HB14263617152557
2003/20041B5221057354128
2002/20031B4221066363837
2001/20021B522967333729
2000/20012C1221831576310
1999/20002C3221075373929
1998/19992C3221255415626
1997/19982C422877313535
2015/20162C13267514264763
2014/20153A3261457476443
2013/20142C13266812264848
2012/20132C52613112405542
2011/20123A1241833575726
2010/20113A3241545495832
2009/20103C5221075374129
2008/20093A822958323132
2007/20083A2221354414731
2006/20073A522877312927
2005/20063A922778282528
2004/20053A322976343932
2003/20043A722859292328
2002/20033A3221156382726
2001/20023A322886322926
2000/20014A1221363453916
1999/20003A10215511202135
1998/19993A9228212262352