Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken VV Leiden

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
VV LeidenMauricevan de BorDoelman
VV LeidenRaymondMeijersDoelman
VV LeidenYahyaDkhissiDoelman
VV LeidenPeterHamelinkVerdediging/Middenveld
VV LeidenSietseFokkemaVerdediging/Middenveld
VV LeidenJeroenvan EgmondVerdediging/Middenveld
VV LeidenDannySjaardemaVerdediging/Middenveld
VV LeidenAngelovan HeusdenVerdediging/Middenveld
VV LeidenMarcovan SchieVerdediging/Middenveld
VV LeidenPauColl-ReighVerdediging/Middenveld
VV LeidenSandervan der PostVerdediging/Aanval
VV LeidenMelvinDiekeVerdediging
VV LeidenWesleySchreuderVerdediging
VV LeidenBasMiddelkoopVerdediging
VV LeidenDannyPlezierVerdediging
VV LeidenMichaelHeppenerVerdediging
VV LeidenNickvan den DopVerdediging
VV LeidenDannyde LarieVerdediging
VV LeidenRolfSommerlingVerdediging
VV LeidenJoeriDevileeMiddenveld/Aanval
VV LeidenRolandMiddelkoopMiddenveld/Aanval
VV LeidenRobvan BezouwenMiddenveld/Aanval
VV LeidenLoekWansinkMiddenveld
VV LeidenStanleyJanssenMiddenveld
VV LeidenYannickvan der MeelMiddenveld
VV LeidenKevinHamerlingMiddenveld
VV LeidenVincentDondersMiddenveld
VV LeidenIvoNoletAanval/Middenveld
VV LeidenErikBakkerAanval
VV LeidenBrahimLakhalAanval
VV LeidenMitchellHageAanval
VV LeidenPatrickFilippoAanval
VV LeidenRickBootAanval
VV LeidenRomanDondersAanval
VV LeidenSilBrockotterAanval
VV LeidenWesleyBlokAanval
VV LeidenRamonBodrijAanval

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
VV Leiden2012-20133
VV Leiden2008-20094
VV Leiden2007-20083
VV Leiden2006-20074
VV Leiden2005-20063
VV Leiden2004-20054
VV Leiden2003-20043
VV Leiden1999-20002
VV Leiden1997-19983
VV Leiden1995-19964
VV Leiden1993-19943
VV Leiden1990-19912
VV Leiden1988-19893
VV Leiden1986-19874

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20164A6242347436942
2014/20154A6241428447542
2013/20144A6241149375746
2012/20133A122641012223663
2011/20123A11269215295363
2010/20113A72611510384255
2009/20103A1022769273435
2008/20094A1201442464418
2007/20083A11225215172844
2006/20074A2221651535421
2005/20063A12223415122763
2004/20054A3201163396727
2003/20043A12223316122760
2002/20033A8227411252945
2001/20023A8227510262939
2000/20013A622949313552
1999/20002C10227312243444
1998/19992C8227510263545
1997/19983A1221156384622
1996/19973A4221156384232
1995/19964A7226511233747
1994/19954B7229310214037
1993/19943A1122103459
1992/19933A422274529
1991/19923A722204041
1990/19912B1022589183247
1989/19902B4221057254036
1988/19893A1221273314217
1987/19883A522778213230
1986/19874B1221444325633
1967/19684B1324241882989
1966/19674B716619132443
1960/19614A918331292360
1959/19604B9185112114372
1958/19594B618639152945
1957/19584B8207112154557
1956/19574A518747184141
1955/19564A10226412164863
1954/19554A9228311194863
1953/19544A8207310175651
1952/19534A920569162635
1951/19524A9186210144757
1950/19514A218945224643
1949/19504A415834194131
1948/19494A516538133035
1947/19484A618837193641

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten