Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken VV Oegstgeest

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
OegstgeestAbelBormansMiddenveld/Aanval
OegstgeestAdilHarfaouiMiddenveld/Aanval
OegstgeestBobden HollanderMiddenveld
OegstgeestDannyWeninkMiddenveld/Aanval
OegstgeestDylanDijkstraVerdediging
OegstgeestErikNoortDoelman
OegstgeestJellevan AarleAanval/Middenveld
OegstgeestJoepvan TulderAanval
OegstgeestJoepZendenAanval/Middenveld
OegstgeestLennardLeeuwenburgAanval
OegstgeestLexHeemskerkVerdediging
OegstgeestLucasvan der MeijDoelman
OegstgeestMarkTetterooVerdediging
OegstgeestMauriceGilliamsVerdediging
OegstgeestPeterBrusseeMiddenveld
OegstgeestRamonBakkerVerdediging
OegstgeestRensvan KlaverenAanval
OegstgeestRensvan der SpekMiddenveld
OegstgeestRickvan der KaayDoelman
OegstgeestRobinNoortVerdediging
OegstgeestRoyDijkstraAanval
OegstgeestRubenGroeneveldMiddenveld
OegstgeestStevenApcarVerdediging
OegstgeestStevenGijselmanMiddenveld
OegstgeestTerryPoletVerdediging/Middenveld

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
Oegstgeest2015-20163
Oegstgeest2011-20122
Oegstgeest2003-20043
Oegstgeest1992-19934
Oegstgeest2009-20103
Oegstgeest2005-20062

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20163A11266515234466
2014/20153A11267514263850
2013/20143A52612311395639
2012/20133A7269611335448
2011/20122C13264418164073
2010/20112C62611510384950
2009/20103A3221066364833
2008/20093A6229211293540
2007/20083A4221138364828
2006/20073A7229211294043
2005/20062C12223514142455
2004/20052C6221057353533
2003/20043A1221453475526
2002/20033A522769272737
2001/20023A6221039332934
2000/20013A922679253740
1999/20003A10215511202448
1998/19993A9227510263655
1997/19983A722787293129
1996/19973A11223712162342
1995/19963A10225512203955
1994/19953A722859213639
1993/19943A422265036
1992/19934B122366224
1991/19924B522253830
1990/19914B922589183040
1989/19904B4221138253935
1988/19894B2221174295125
1987/19884B822868222931
1986/19874B7225107202526
1983/19844B11225710172841
1982/19834B10225611162336
1981/19824B8229310212628
1980/19814B924699212940
1979/19804B322994273524
1974/19754A12222713111938
1973/19744A10225413141933
1972/19734B5221138252621
1971/19724A822589181725
1970/19714A822589182340
1969/19704C3201037234627
1968/19694C620839193642
1967/19684B10246612182942
1966/19674B816439112839
1965/19664A418756192431
1964/19654A6188010163952
1963/19644A7187110153243
1962/19634B418747183634
1960/19614B7208111173242
1959/19604B8185310133251
1958/19594B318856214136
1957/19584A10204511134064

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten