Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Statistieken Warmunda

De selectie

ClubVoornaamAchternaamPositie
WarmundaNickArnstVerdediging/Middenveld
WarmundaMichaelChristenDoelman
WarmundaArthurvan DamDoelman
WarmundaNielsDijkstraAanval
WarmundaVascoEsmanAanval
WarmundaFalkvan GriekenAanval
WarmundaNickGroen in het WoudAanval
WarmundaMartten HaveVerdediging/Middenveld
WarmundaJochemKestMiddenveld
WarmundaLuukHolverdaVerdediging/Middenveld
WarmundaRoyKomenVerdediging/Middenveld
WarmundaJasperKortekaasMiddenveld
WarmundaTimKortekaasAanval
WarmundaBilalEl KouramiMiddenveld
WarmundaDennisKramerMiddenveld
WarmundaKoenMastemakerVerdediging/Middenveld
WarmundaNielsvan der MeijVerdediging/Middenveld
WarmundaBrianvan NoortAanval
WarmundaJeroenvan NoortMiddenveld
WarmundaHansOuwehandDoelman
WarmundaFredPontMiddenveld
WarmundaRuudPontMiddenveld
WarmundaRajabzadehAanval
WarmundaNickSmithAanval
WarmundaErikSmitAanval
WarmundaVincentSolleveldVerdediging/Middenveld
WarmundaStevende TaeyeVerdediging/Middenveld
WarmundaBenjaminThorntonAanval
WarmundaSjoerdvan der VoortVerdediging/Middenveld
WarmundaToonvan de WeteringVerdediging/Middenveld
WarmundaMichaelWijsmanVerdediging/Middenveld
WarmundaSjoerdWinkelmanMiddenveld
WarmundaWoutvan WinsenVerdediging/Middenveld
WarmundaJeroenWittemanMiddenveld

Palmares

ClubTitelPromotieDegradatieKlasse
Warmunda (zo)2015-20164
Warmunda (zo)2003-20045
Warmunda (zo)1996-19975
Warmunda (zo)2004-20054
Warmunda (zo)2002-20034
Warmunda zageen historie

Eindstanden

SeizoenKl.PlekWed.WGVPntDVDT
2015/20164A2241572526130
2014/20154A11287615274257
2013/20144A7229310304053
2012/20134A12225413192649
2011/20124A6241059354646
2010/20114A1020321511###
2009/20104A11244812203053
2008/20094A9269215294357
2007/20084A3201244404423
2006/20074A5241167393330
2005/20064A10267811294348
2004/20054A11224711193457
2003/20044A3261916589432
2002/20034A12223613152552
2001/20024A11223109192739
2000/20014A8227411253247
1999/20004A722769273039
1998/19994B522886324844
1997/19984A3221183414526
1996/19975A3201424445321
1973/19744A12221912112247
72/734A11223910151930
71/724B3221039233431
70/714A1020578171827
69/70620758192829
68/69620668183129
67/688228311192937
66/67720677193524
65/66520758192520
64/659204511132435
63/64818468141928
62/63620767203940
61/62620677192841
60/615221129244338
59/604201136254934
58/59320956234842
57/58618648162734
56/579206212143240
55/562201055254126
54/55522877233934
53/544221066263427
52/53522886244734
51/5210246711193251

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Er worden geen gegevens opgeslagen anders dan uw browsesessie binnen leidenamateurvoetbal.nl en de verzameling van gegevens voor Google analytics.

Sluiten