Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Op trainingskamp met Brouwer Tours

Duke of Oz artikel
ALV artikelbanner

Wat is er leuker dan op trainingskamp gaan met het complete voetbalteam? Of het nu is als voorbereiding op de tweede helft van de competitie, of gewoon voor de gezelligheid. Bij Brouwer Tours bent u hiervoor aan het juiste adres. Vele teams gingen jullie al voor naar zowel het binnen- als het buitenland. Een touringcar van Brouwer Tours is een veilige, comfortabele, maar vooral een gezellige keuze als vervoersmiddel. Voor meer informatie staat een van onze collega’s u graag te woord om alle opties door te spreken.

Luchthaven vervoer

Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

Als jullie niet over de weg naar het buitenland willen, maar met het vliegtuig naar een wat verdere bestemming, dan kan Brouwer Tours ook het vervoer richting het vliegveld verzorgen. Er is ruimte voor het hele team plus bagage. Wanneer je in kleinere groepjes naar het vliegveld wilt dan is Taxi Brouwer je graag van dienst.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jullie trainingskamp of teamweekend? Bel naar 071 36 500 90 of mail je vraag naar info@brouwertours.nl en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten